SERVICEFLATS DE PAREL 31 serviceflats in 3520 Zonhoven

Rozenkransweg 25, 3520 Zonhoven

SERVICEFLATS DE PAREL uit Zonhoven (Limburg)

Het OCMW van Zonhoven heeft aangepaste serviceflats voor senioren gebouwd: De Parel en De Brug.

De Parel bestaat uit 31 flats,  De Brug telt 40 flats. Alle flats werden in gebruik genomen in 2001. Beide complexen zijn met elkaar verbonden door een unieke panoramische brug.

Elke flat bestaat uit een inkomhal, living, kookhoek, berging, badkamer en slaapkamer. (totaaloppervlak is ± 62 m²). De woonruimten zijn praktisch ingedeeld en de flats zijn uitgerust met veilige elektrische toestellen, verlichting en verwarming, aangepast en beveiligd voor de bewoners. Bovendien is er 24 uur permanentie via de alarmoproepcentrale van het Wit-Gele Kruis.

De flats op de benedenverdieping hebben een klein tuinterrasje, flats op de eerste en tweede verdieping hebben een balkon.

Voor gemeenschappelijk gebruik zijn er een wasserette, een ontmoetingsruimte, een gesloten fietsenstalling en een containerpark, allemaal voor elk complex. Ook kun je een ondergrondse parkeerruimte huren.

De serviceflats liggen aan de Rozenkransweg 21 en 25 in Zonhoven: in het centrum van de gemeente, in de omgeving van de evenementenhal Den Dijk, park Den Dijk, de bibliotheek, het gemeentehuis, het OCMW-gebouw en de politie.

De bewoners wonen zelfstandig en beslissen zelf hoe ze hun dagen invullen.

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Zonhoven