Residentie Ploegdries 41 serviceflats te huur in 3920 Lommel

Ploegdries 20-40, 3920 Lommel
2-kamer flats te huur vanaf € 684/maand

Residentie Ploegdries bundelt 41assistentiewoningen in het centrum van Lommel. Het project biedt een warme thuis voor de bewoners met als extra troef een gezellige gemeenschappelijke ruimte waar vrijwilligers een drankje serveren.  

- Prachtige flats -

 Onze assistentiewoningen zijn uitgerust met het modernste comfort en variëren in grootte van 60m² tot 100m². U kan kiezen uit een flat met of zonder terras.  De assistentiewoning bestaat uit 1 of 2 slaapkamers, wasplaats/berging, badkamer met inloopdouche, volledig ingerichte open keuken, leefruimte met toegang tot terras. Bij elke flat horen twee fietsenstaanplaatsen met een oplaadpunt.  Uiteraard zijn zorg en welzijn aanwezig.

- Tarieven assistentiewoning -

Met een huurprijs vanaf 22,50 euro per dag, inclusief de vaste diensten, kan je komen wonen in één van de prachtige flats. Inbegrepen in de vaste diensten is het oproepsysteem met permanentie, organisatie van crisis- en overbruggingszorg, begeleiding door woonassistente, organisatie van supplementaire zorg en diensten, gebruik van alle gemeenschappelijke ruimtes, videoparlofoon, afvalbeheer, poetsen gemeenschappelijke delen, tuinonderhoud & verzekeringen (brand, burgerlijke aansprakelijkheid). Er is ook mogelijkheid tot het huren van een ondergrondse parking en/of berging.

- Zorg en welzijn -

De woonassistent fungeert als vast aanspreekpunt. Zij verwelkomt jou en maakt je wegwijs in het gebouw. Een vertrouwd gezicht dat wekelijks ter plaatse aanwezig zal zijn en bereikbaar is voor vragen en bezorgdheden.

Met het Wit-Gele Kruis heeft Residentie Ploegdries een ideale partner gevonden. Zij bemannen dag en nacht de noodcentrale met een gespecialiseerd team en nemen bij noodgevallen de nodige acties afhankelijk van de situatie. Je hebt als bewoner altijd de zekerheid dat er professionele mensen voor je klaarstaan. Buiten het basispakket om, beslis je zelf van welke diensten je gebruik maakt.

 

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Lommel