Residentie De Anjers 62 serviceflats te huur in 2490 Balen

Veststraat 104, 2490 Balen
1-kamer flats te huur vanaf € 1.169/maand
2-kamer flats te huur vanaf € 1.558/maand

Residentie De Anjers omvat 62 nieuwe, erkende assistentiewoningen, uitgebaat door Thuis Leven vzw. Het woonproject wordt ingebed in de bestaande zorgzame context: nabij o.a. het lokaal dienstencentrum, een kinderdagverblijf en het nieuwe woonzorgcentrum. 

  • In De Anjers kan men zelfstandig wonen, alleen of als koppel, met en zonder nood aan ondersteuning. De Anjers richt zich op ouderen, maar ook mensen met een beperking die zelfstandig willen wonen. Je kan er zelfstandig wonen in een veilige omgeving en gebruik maken van een gemeenschappelijke ruimte.
  • Zelfzorg, zorg door familie en zorg voor elkaar komen op de eerste plaats. Evenals het blijven deelnemen aan het dagelijkse, lokale buurtleven. In dat opzicht is de nabijheid van het lokaal dienstencentrum een enorme meerwaarde. 
  •  Zoals altijd bij Thuis Leven wordt zorg op vraag en op maat van de bewoners verleend. De woonassistent is hun direct aanspreekpunt en coördineert de zorg- dienstverlening. De inwonende conciërge - uniek aan dit project - staat eveneens dicht bij de bewoners. Hij/zij staat in voor de veiligheid, onderhoud en het oplossen van technische problemen. Door dagelijks contact met de bewoners vervult de conciërge bovendien een sociale functie.

 

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Balen