RESIDENTIE KOPSHOEVEN 40 serviceflats te huur in 3920 Lommel

Godfried Bomansstraat 1, 3920 Lommel
1-kamer flats te huur vanaf € 542/maand

Zorggroep Lommel beschikt over 40 assistentiewoningen in residentie Kopshoeven gelegen te Heeserbergen in Lommel. Een assistentiewoning is bedoeld voor 65-plussers die nog zelfstandig kunnen wonen.

De woning beschikt over een inkomhal, een gezellige living met comfortabel ingerichte keuken, een slaapkamer, een berging en een volledig aangepaste badkamer. Er is een videofoon en een oproepsysteem voor noodsituaties.

De dagprijzen (2022) voor residentie Kopshoeven bedragen €17,83 voor 1 persoon en € 19,27 voor 2 personen. In de dagprijs is de huur, onderhoud van de gemeenschappelijke delen, brandverzekering van het gebouw, de burgerlijke aansprakelijkheid van het OCMW, gebruik en onderhoud van de lift, enzovoort inbegrepen. Alle andere kosten zijn niet inbegrepen. U kan zich inschrijven als u 68 jaar bent en nog zelfstandig kan wonen. Kandidaten die 10 jaar in  Lommel wonen en ingeschreven zijn, krijgen voorrang. Hiermee worden de personen gelijkgesteld die Lommel verlaten hebben na de leeftijd van 60 jaar en 20 jaar ingeschreven zijn geweest in Lommel.

Voor verdere inlichtingen of een inschrijving, kan u een afspraak maken met Anne Vanderhoydonks, via het telefoonnummer: 011 39 71 13 of via e-mail: anne.vanderhoydonks@zorggroeplommel.be 

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Lommel