Amideus Residentie 43 assistentiewoningen te huur in 3550 Heusden-Zolder

Glorieuxstraat 10, 3550 Heusden-Zolder
1-kamer flats te huur vanaf € 890/maand
2-kamer flats te huur vanaf € 958/maand

Assistentiewoningen “Amideus” is gelegen in de dorpskern van Heusden-Zolder (Berkenbos). In onze flats willen we zelfredzame 65-plussers laten wonen en leven in een hotelsfeer met zorg en service op maat.

De aanwezigheid van een ‘woonassistent’ garandeert U dat er iemand is op wie U beroep kan doen wanneer het wat moeilijker gaat of wanneer U wat hulp wenst van externe dienstverleners zoals thuisverpleging, poetshulp, gezinshulp, kapper, pedicure, maaltijden, …
Wij trachten het sociaal contact te stimuleren door op regelmatige tijdstippen activiteiten te organiseren in onze algemene ruimte.  
Deze ruimte is er om de bewoners gezellig samen te laten kaarten, kienen, sjoelbakken, knutselen en kan ook gereserveerd worden voor een familiefeestje.

Onze 43 assistentiewoningen zijn verdeeld over 3 afzonderlijke gebouwen die met elkaar verbonden zijn door een gezellige binnentuin met een pétanquebaan en gemeenschappelijk terras.

De flats zijn uitgerust met een inkomhal met ingebouwde kast, aansluiting voor wasmachine en droogkast, 1 of 2 slaapkamer(s), badkamer met inloopdouche en toilet met steun, een modern ingerichte keuken (frigo met diepvriesvak, combi-oven, vaatwasser, kookvuur met 4 zones) en een leefruimte, persoonlijk terras of balkon.
Enkele flats hebben ook nog een bergruimte.

Wij kijken er naar uit om u tijdens een persoonlijk gesprek onze flats te tonen en al uw vragen te beantwoorden.

Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Heusden-Zolder