Residentie Spruytershof erkende assistentiewoningen te huur in Ranst

Kromstraat 63
2520 Ranst
Dagprijs 1-persoonsflat: 
Vanaf € 39,00 per dag
Dagprijs 2-persoonsflat: 
Vanaf € 39,00 per dag

In de Kromstraat, op nummer 63, biedt Residentie Spruytershof plaats aan 31 gloednieuwe, moderne assistentiewoningen, voorzien van alle comfort en snufjes. Het ruime interieur, de gezellige cafetaria en de vele zithoekjes en gemeenschappelijke ruimten maken van Residentie Spruytershof een aangename en warme thuis. Ook de sportievelingen worden niet vergeten. Een spelletje petanque of biljart? Het kan allemaal. De architectuur van Residentie Spruytershof maakt dat spontane ontmoetingen tussen onze bewoners gestimuleerd worden. Vereenzaming krijgt geen kans.

  • Over de ligging

Niet alleen de filosofie, maar ook de ligging maakt Residentie Spruytershof uniek. U woont er op slechts enkele minuten wandelen van het centrum van Ranst, dat van Wommelgem, en van het prachtige Zevenbergenbos, een prachtig speel- en wandelbos waar u met familie en vrienden ongetwijfeld heel wat fijne momenten zult doorbrengen. Ook slager en supermarkt zijn vlakbij, gewoon aan de overkant van de Kromstraat. Bewoners die op service gesteld zijn kunnen echter ook een beroep doen op onze boodschappenservice.

  • Over het aangenaam wonen

Residentie Spruytershof streeft ernaar een hechte gemeenschap te zijn, waar bewoners mekaar kennen, en waar iedere bewoner zich thuis voelt. Een thuis ook voor de familie en de vrienden van onze bewoners. Wij vinden het immers erg belangrijk dat onze bewoners volop in het leven blijven staan. Uiteraard worden uw voorkeuren en uw privacy daarbij volledig gerespecteerd.

Dit alles maakt dat u in Residentie Spruytershof veilig, comfortabel en toch zelfstandig woont. U doet er immers gewoon een beroep op de zorg die u nodig acht. Niet meer, niet minder. En verder? Verder doet u nog gewoon uw 'goesting', zoals ze dat in Ranst zeggen.

Aantal serviceflats (in complex): 
31
Erkende assistentiewoning door agentschap Zorg & Gezondheid: 
JA
Toegankelijkheid: 
Invalide personen (rolstoeltoegankelijk)
Valide personen
Oppervlakte 1-persoons flats: 
69m²-77m²
Oppervlakte 2-persoons flats: 
69m²-77m²
Deel deze pagina met anderen: 
Vraag vrijblijvend meer informatie aan Residentie Spruytershof: 
Neem telefonisch contact op: 

Andere serviceflats in de buurt ...

Onmiddellijk beschikbaar
1
2160 Wommelgem
  • Te huur
3
Vanaf € 42,71 per dag
Vanaf € 42,71 per dag
Onmiddellijk beschikbaar
1
2110 WIJNEGEM
  • Te huur
6
Vanaf € 47,59 per dag
Vanaf € 47,59 per dag
Onmiddellijk beschikbaar
1
2530 BOECHOUT
  • Te huur
4
Vanaf € 37,00 per dag
Vanaf € 37,00 per dag

Zoek een serviceflat op postcode

Zoek serviceflats te huur of serviceflats te koop