Assistentiewoningen Aquamarijn 63 serviceflats te huur in 2460 Kasterlee

Hofstraat 6/8, 2460 Kasterlee
1-kamer flats te huur vanaf € 1.513/maand

Aquamarijn in Kasterlee centrum, op de hoek van het Binnenpad en de Hofstraat.
 Aquamarijn is een open huis en een warme thuis waar gastvrijheid centraal staat. Wij doen er alles aan om onze bewoners een onvergetelijk verblijf te bieden waar ze zich omringd voelen door warmmenselijke zorg, lekker verwend worden en zalig kunnen genieten van hun welverdiende oude dag. Ons woonzorgcentrum of onze assistentiewoningen zijn de geknipte  oplossing voor senioren die bij ons komen wonen.

Senioren die nog goed zelfstandig kunnen wonen maar hulp binnen handbereik op prijs stellen, vinden zeker hun gading in een van onze luxueuze assistentiewoningen of serviceflats die standaard uitgerust zijn met :
• een volledig ingerichte keuken met koelkast met vriesvak, combi-oven, 4 keramische kookplaten en een vaatwasmachine (indien 2 slaapkamers);
• een ruime badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel en inbouwkasten;
• een woonruimte, inkom en minstens 1 slaapkamer en eventueel een terras en/of berging;
• gratis breedband internet en WIFI;
• een gratis abonnement voor digitale televisie;
• een telefoonaansluiting;
• een personenoproepsysteem en videoparlofonie

Uiteraard staan ook de vele ontmoetingsruimtes, het restaurant, de foyer en de diverse diensten zoals kapsalon, mani- en pedicure en wellness ter beschikking van onze bewoners.

Onze woonassistente staat in voor een vlekkeloze dienstverlening en een warm onthaal. Wij garanderen dat onze bewoners in geval van nood dag en nacht beroep kunnen doen op ervaren en goed opgeleide medewerkers. Onze senioren wonen dan ook in een veilige omgeving waar ze snel de eerste zorgen kunnen krijgen indien dat nodig zou zijn.

Wanneer de zorgbehoefte stijgt en een opname in het woonzorgcentrum nodig is, dan krijgt de bewoner van de assistentiewoning voorrang op de wachtlijst van het woonzorgcentrum.
 

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Kasterlee