Assistentiewoningen Ter Werft 24 serviceflats te huur in 2440 Geel

Brigandshof 8, 2440 Geel

Waarom zou ik willen wonen in Ter Werft?

Een assistentiewoning, is dat iets voor mij of voor ons? Ben ik niet nog veel te jong? Is dat niet een soort rusthuis? Neen, wonen in een assistentiewoning is zelfstandig wonen. U neemt al uw beslissingen zelf en u wordt daarbij niet gecontroleerd in uw doen of laten. U wordt wel goed omkaderd om te kunnen terugvallen op alle mogelijke diensten die comfortabel ouder worden mogelijk maken in alle zelfstandigheid. 

Wat voor woningen bieden jullie aan?         

Ter Werft bevindt zich in het centrum van de stad Geel. De ideale uitvalsbasis, dichtbij markt, winkels en ontspanningsmogelijkheden. Gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het is een groep van erkende assistentiewoningen met in totaal 24 appartementen.

De assistentiewoningen in Ter Werft zijn één voor één erkend, conform de strenge wettelijke normen die opgelegd worden door de overheid. Zo kunt u gerust zijn van een kwalitatieve dienst- en zorgverlening en van een toegankelijke, drempelluwe omgeving. In de erkende assistentiewoningen van Ter Werft krijgt u de mogelijkheid om levenslang te wonen, in alle vrijheid.

Wilt u meer weten over assistentiewoningen Ter Werft? 
Interesse in onze overige troeven, beschikbaarheden en prijzen. 
Vul onderstaand formulier in, bel ons of neem een kijkje op onze website.  
U vindt alle gegevens hieronder terug.

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Geel