Het Gouden Anker 23 assistentiewoningen te huur in 2000 Antwerpen

Binnenvaartstraat 50, 2000 Antwerpen
1-kamer flats te huur vanaf € 1.745/maand
2-kamer flats te huur vanaf € 1.952/maand

Even voorstellen

Het Gouden Anker is één van de vijf woonzorgcampussen die behoort tot de Amate-groep. Wij bieden een warme, veilige en comfortabele omgeving aan zij die meer ondersteuning nodig hebben. Om onze missie 'wonen, leven en genieten ... zonder zorgen' te blijven waarborgen garanderen wij een comfortabele woonomgeving en kwaliteit van zorg en ondersteuning.

Ons woonzorgcentrum met assistentiewoningen is gelegen op 't Eilandje in Antwerpen, nabij de jachthaven van het Kempisch Dok. Het MAS, het Ballet van Vlaanderen, de Leien en de Schelde bevinden zich op wandelafstand. Onze private tuin creëert een groene oase in deze moderne buurt. Met zicht op de Antwerpse binnenstad of de jachthaven vind je hier de gezellige rust die je zoekt.

Zelfstandig wonen in een veilige omgeving

Er is een oproepsysteem voorzien zodat u in geval van nood snel kan worden geholpen. Wij garanderen u dat uw privacy steeds gerespecteerd blijft. Bent u sociaal aangelegd? Dan kan u in de gemeenschappelijke ontmoetingsruimte steeds een praatje maken met de medebewoners.

De woonassistent is het aanspreekpunt voor al uw vragen. Deze medewerker wijst u de weg en ondersteunt u bij het regelen van aanvullende hulp (thuisverpleging, thuishulp,..) mocht u daar nood aan hebben. De woonassistent zorgt ook voor overbruggingszorg (hulp voor korte tijd) in crisissituaties. U kan in noodsituaties (val, onwel voelen,...) 24/24 hulp vragen via de drukknoppen van het oproepsysteem. Deze drukknoppen zijn aanwezig in iedere ruimte. Een verpleegkundige van het woonzorgcentrum komt bij een oproep zo snel mogelijk ter plaatse om hulp te geven

Onze assistentiewoningen hebben een aparte ingang en er is een restaurant waar familieleden mee van de maaltijd kunnen genieten. 

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Antwerpen