De Karmel woonzorgcentrum in Waregem

Karmeldreef 74
8790 Waregem
Dagprijs 1-persoonskamer: 
Vanaf € 64,11 per dag
Dagprijs 2-persoonskamer: 
Vanaf € 61,11 per dag

Net buiten de stad Waregem vind je het gloednieuwe woonzorgcentrum en centrum voor herstel De Karmel. Op de site is het aangenaam verblijven dankzij de aanwezigheid van een stadsbos en een park. Bij de grote vijver kom je helemaal tot rust.

Het gebouw telt op vandaag 45 kamers. Wij bieden residentiële opvang aan, alsook kamers die volledig ingericht zijn voor het centrum voor herstel. Herstelverblijf is een zorgformule voor mensen die een tijdelijke nood hebben aan aangepaste zorgen. Je kan bij ons terecht voor opvang, verzorging en revalidatie. Een professioneel en enthousiast team helpt je bij je herstel. De sociale dienst gaat samen met jou op zoek naar de (zorg-)mogelijkheden waarop je na je herstelperiode een beroep kan doen.

In het woonzorgcentrum zijn alle kamers comfortabel ingericht. Iedere bewoner mag de kamer knus en huiselijk inrichten met persoonlijke spullen zoals bijvoorbeeld fotokaders, schilderijen... In de dagprijs zijn o.a. verzorging, maaltijden, incontinentiemateriaal, het wassen van bed- en badlinnen, onderhoud van de kamer, verbruik van water en elektriciteit.

In het centrum voor herstel zijn de kamers standaard ingericht met een comfortabel hoog-laagbed, een tv-toestel, een kleerkast, een relaxzetel. In de dagprijs zijn o.a. verzorging, maaltijden, incontinentiemateriaal, het wassen van bed- en badlinnen, onderhoud van de kamer, verbruik van water en elektriciteit, gebruik van televisie en koelkast.

Alle kamers zijn voorzien van een oproepsysteem. Hiermee kan de bewoner op elk ogenblik een medewerker bereiken.

Meer informatie vind je op: www.curando.be

Vind woonzorgcentrum De Karmel ook op: https://www.facebook.com/Curandozuid/ 

Verblijfstypes: 
Woonzorgcentrum
Herstelverblijf mogelijk
Erkenningsnummers: 
RVT
Deel deze pagina met anderen: 
Vraag vrijblijvend meer informatie aan De Karmel: 
Neem telefonisch contact op: 

Eigenaar of beheerder?

Als u eigenaar of beheerder bent, dan kunt u zich nu registreren voor gratis tools waarmee u uw profiel kunt verbeteren en nieuwe bewoners mee kunt aantrekken. Contacteer ons.

Andere rusthuizen in de buurt ...

8570 Anzegem
0
Vanaf € 47,32 per dag
Vanaf € 47,32 per dag
8791 Beveren-Leie
0
Vanaf € 63,90 per dag
Vanaf € 57,50 per dag
8520 Kuurne
3
Vanaf € 59,45 per dag
Vanaf € 59,45 per dag