Woonzorgcentrum Ravelijn woonzorgcentrum (WZC) in 3440 Zoutleeuw

Diesterpoort 1, 3440 Zoutleeuw
1-persoonskamer vanaf
€ 1.876/maand (€62/dag)

WOONZORGCENTRUM RAVELIJN in Zoutleeuw

Ons woonzorgcentrum is gespecialiseerd in het verlenen van de juiste zorg, rekening houdend met uw graad van autonomie en uw wensen.

Elke ruimte is warm gedecoreerd en voorzien van mooi en functioneel meubilair. De vele lees- en zithoeken, de grote terrassen en de prachtige tuin dragen bij tot de unieke charme van het gebouw. Het gebouw is overal rolstoeltoegankelijk.

Ravelijn telt 41 eenpersoonskamers. Deze ruime, lichte kamers mag u als bewoner met uw dierbaarste aandenkens aankleden.

Uitrusting:

Alle kamers zijn uitgerust met de allernieuwste zorginfrastructuur, zoals een in de hoogte verstelbaar elektrisch bed, aangepast sanitair en een rolstoeltoegankelijke badkamer. Ze zijn uiterst comfortabel en beschikken allen over een flatscreen-tv, een ingebouwde geruisloze koelkast, een kluis en een internet- en telefoonverbinding.

Medewerkers:

Elke dag opnieuw staan meer dan 50 medewerkers paraat om het beste van zichzelf te geven om u een comfortabel verblijf met aangepaste zorgen te kunnen aanbieden. Ons zorgteam, bestaande uit verpleegkundigen, zorgkundigen, kinesisten en ergotherapeuten, beschikt over professionele hulpmiddelen en staat garant voor een kwaliteitsvolle verzorging.

Wij hechten erg veel belang aan de selectie, coaching en vorming van onze medewerkers. Naast onze vereisten qua professionalisme en ervaring, worden onze teamleden ook geselecteerd op hun menselijke kwaliteiten. Vriendelijkheid, respect en oprechte interesse in u en uw familie vormen samen met zorgzaamheid de kern van onze aanpak.

Onze onthaalmedewerkers, de onderhoudsploeg, de keukenmedewerkers en het technische team staan in voor de omkadering. Zij werken heel nauw samen met het zorgteam.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Verblijfstypes & toegankelijkheid

  • Invalide personen
  • Personen met Alzheimer
  • Personen met dementie
  • Personen met Parkinson
  • Semi-validen
  • Valide personen

Contacteer Woonzorgcentrum Ravelijn

Voor meer informatie, vul nu onderstaande formulier in en druk op verzenden.
Een medewerker of verantwoordelijke zal je vervolgens snel contacteren.
Indicates required field
We zenden je een kopie van je bericht via email met hierin alle nuttige contactinformatie
Door op verzenden te drukken, accepteer je onze privacy policy.

Contactgegevens voor
woonzorgcentrum Woonzorgcentrum Ravelijn

Diesterpoort 1, 3440 Zoutleeuw
Vermeld dat je dit nummer hebt gevonden op Woonzorgweb.be. Bedankt!

Meer woonzorgcentra (WZC) in de omgeving van Zoutleeuw