WZC Paul Liénart 'De Toekomst' woonzorgcentrum (WZC) in 9300 Aalst

Sint Kamielstraat 85, 9300 Aalst
1-persoonskamer vanaf
€ 2.236/maand (€74/dag)
2-persoonskamer vanaf
€ 1.852/maand (€61/dag)

De dienstverlening in ons woonzorgcentrum De Toekomst in Aalst is afgestemd op de verminderde zelfredzaamheid van onze bewoners en bestaat uit een goed georganiseerd geheel van hoteldiensten en professionele zorgverlening. Vanaf 65 jaar komt u in aanmerking voor een opname in het woonzorgcentrum De Toekomst.

Wij beschikken in ons woonzorgcentrum over kamers voor vast verblijf maar ook voor kortverblijf. 

De Toekomst is gelegen in de Sint Kamielstraat te Aalst.  Dit is op wandelafstand van het centrum en bovendien gelegen aan de mooie parktuin Schelfhout.  De combinatie van het rustgevende van de omgeving en de nabijheid van de stad wordt door veel van onze bewoners als een bijzonder groot pluspunt gezien in hun dagelijks leven.

Medewerkers

Elke dag opnieuw staan onze medewerkers paraat om het beste van zichzelf te geven om onze bewoners een comfortabele woonst met aangepaste zorg te kunnen aanbieden :

  • Ons professioneel zorgteam staat garant voor een kwaliteitsvolle verzorging. Wij hechten veel belang aan de selectie en vorming van onze zorgequipe waarin verpleegkundigen, zorgkundigen, kinesisten, ergotherapeuten, animatiedeskundigen en onze coördinerende en raadgevende arts multidisciplinair samenwerken.
  • De hoteldiensten worden verstrekt door onze onthaalmedewerkers en de vakspecialisten uit de keuken-, onderhouds- en technische ploeg die allen in nauw overleg met de zorgequipe een warme thuis helpen bouwen voor onze bewoners.

Kamers

Wij beschikken over 105 éénpersoonskamers en 10 tweepersoons-kamers. Deze lichtrijke, ruime en comfortabele kamers mogen onze bewoners met hun meest dierbare aandenken aankleden.

Om in de beste omstandigheden voor onze bewoners te kunnen zorgen zijn alle kamers rolstoeltoegankelijk en uitgerust met volledig aangepast sanitair, een hoog-laagbed en moderne communicatiemiddelen (oproepsysteem en telefonie).

Bewoners met Dementie

Wij beschikken ook over een gespecialiseerde afdeling voor 27 bewoners met dementie. In deze afdeling werken we met een eigen zorgteam dat wordt aangestuurd door een hoofdverpleegkundige die gespecialiseerd is in dementie.

Verblijfstypes & toegankelijkheid

  • Invalide personen
  • Personen met Alzheimer
  • Personen met dementie
  • Personen met Parkinson
  • Semi-validen
  • Valide personen

Contacteer WZC Paul Liénart 'De Toekomst'

Voor meer informatie, vul nu onderstaande formulier in en druk op verzenden.
Een medewerker of verantwoordelijke zal je vervolgens snel contacteren.
Indicates required field
We zenden je een kopie van je bericht via email met hierin alle nuttige contactinformatie
Door op verzenden te drukken, accepteer je onze privacy policy.

Contactgegevens voor
woonzorgcentrum WZC Paul Liénart 'De Toekomst'

Sint Kamielstraat 85, 9300 Aalst
Vermeld dat je dit nummer hebt gevonden op Woonzorgweb.be. Bedankt!

Meer woonzorgcentra (WZC) in de omgeving van Aalst