Stephenson Garden woonzorgcentrum (WZC) in 1000 Brussel

Rue Stephenson, 40, 1000 Brussel
1-persoonskamer vanaf
€ 1.768/maand (€58/dag)
2-persoonskamer vanaf
€ 2.999/maand (€99/dag)

Het rusthuis “ STEPHENSON GARDEN “ geopend in 2016, straalt door zijn ontluisterende omgeving, midden in de stad, uit. Dit nieuwe rustoord met alle met alle comfort verrast net zo veel door zijn prachtige architectuur als door de omvang van zijn grote en veilige tuin (50 are). Het verzorgingstehuis ligt in een rustige buurt. Verbazingwekkend, voor een bejaardentehuis te Brussel.

Sereniteit is er voelbaar.

Tuinbanken langs de groene paden die toegankelijk zijn voor mensen met beperkte mobiliteit; kippen en hanen die vrij rondlopen op vers gemaaid gras; de verhoogde moestuinen onderhouden door de bewoners; een speeltuin voor de kleinkinderen van de bewoners, en ook voor de kinderen van basisscholen van de wijk tijdens de intergenerationele uitwisselingen.

En de grote parkeerplaats …… voor het verzorgend personeel en de bezoekers.

Ons  rusthuis en rust- en verzorgingstehuis is speciaal ingericht voor de opvang van ouderen en bejaarden. Dit woonzorgcentrum  vangt valide mensen op wiens gezondheidstoestand het niet meer toelaat om thuis te blijven wonen en richt zich tot ouderen die hulpbehoevend zijn in hun dagelijkse handelingen. Stepheson Garden is een collectieve woongelegenheid die ouderen permanente huisvesting, animatie, hulp bij de activiteiten van het dagelijkse leven en lichte zorg biedt.

U ontdekt een rusthuis in Brussel op menselijke schaal waar een hechte band bestaat tussen de mensen die er wonen en diegenen die het animeren; waar te helen, te luisteren, te integreren, te animeren, “mee te doen” de sleutelwoorden zijn!

RUSTHUIS – WOONZORGCENTRUM TE BRUSSEL 

Ons rusthuis vangt ouderen van minstens 60 jaar op. Ons rusthuis heeft een speciale erkenning als rust- en verzorgingstehuis voor de opname van zwaar zorgbehoevende ouderen die aangepaste zorg nodig hebben: wij beschikken over verplegend, verzorgend en paramedisch personeel dat permanent (dag en nacht) instaat voor het toezicht op, de behandeling en de verzorging van de bewoners. Deze laatsten worden gevolgd door de behandelende geneesheer van hun keuze.

STEPHENSON GARDEN is aldus ook speciaal ingericht voor de “kwetsbare” ouderen met een meer verontrustend gedrag, waaronder ook bewoners met dementie.

Ons verzorgingshuis in Brussel heeft ook een dagverzorgingscentrum (minimaal 15 dagen).

Verblijfstypes & toegankelijkheid

  • Woongelegenheden (vroeger ROB)
  • Woongelegenheden met een bijkomende Erkenning (vroeger RVT)
  • Invalide personen
  • Personen met Alzheimer
  • Personen met dementie
  • Personen met Parkinson
  • Semi-validen
  • Valide personen

Contacteer Stephenson Garden

Voor meer informatie, vul nu onderstaande formulier in en druk op verzenden.
Een medewerker of verantwoordelijke zal je vervolgens snel contacteren.
Indicates required field
We zenden je een kopie van je bericht via email met hierin alle nuttige contactinformatie
Door op verzenden te drukken, accepteer je onze privacy policy.

Contactgegevens voor
woonzorgcentrum Stephenson Garden

Rue Stephenson, 40, 1000 Brussel
Vermeld dat je dit nummer hebt gevonden op Woonzorgweb.be. Bedankt!

Meer woonzorgcentra (WZC) in de omgeving van Brussel