Vacature Zorgkundige Woonzorgcentrum - Bloemenveld
zorgkundige / verzorgende in Wilrijk,
voltijds bij Bloemenveld (WZC)

Je komt te werken bij Bloemenveld (WZC)

Klaproosstraat 50, 2610 Wilrijk

Ben jij als zorgkundige toe aan een nieuwe uitdaging? Of ben je net afgestudeerd en ben je op zoek naar je eerste vaste job? Ligt jouw hart bij de ouderenzorg en wil jij het verschil maken door zorg op maat te geven aan onze bewoners in het woonzorgcentrum zodat zij zich echt thuis voelen?

Is de job van zorgkundige voor jou? Lees dan snel verder!

Job profiel

DIT VIND JE LEUK OM TE DOEN ALS ZORGKUNDIGE

Elke dag in het woonzorgcentrum is bijzonder. Geen enkele dag is hetzelfde. Als zorgkundige in Bloemenveld zorg je samen met je collega’s ervoor dat alle bewoners de zorg krijgen waar ze recht op hebben en dat ze zich thuis voelen.

Je voelt je echt goed tussen senioren en biedt de bewoners de zorg zoals je jouw (groot-)ouders zou helpen. De dankbaarheid van de bewoners en het samenwerken met de vele collega’s in het multidisciplinaire team geven je energie om iedere dag het beste van jezelf te geven.

Jouw belangrijkste uitdagingen:

  • De bewoners helpen met hun lichaamsverzorging en comfort zodat ze zich goed voelen.
  • Je hebt aandacht voor het algemeen welzijn van de bewoners door naar hun te luisteren en hun de nodige aandacht te geven. Je doet er alles aan om hun een leuke tijd te bezorgen.
  • Uitgevoerde taken en opmerkingen/aandachtspunten registreer je in het elektronisch zorgdossier en daarbij deel je jouw bevindingen met jouw collega’s en leidinggevende.

3 redenen waarom dit (n)iets voor jou is:

  • Flexibel: Je werkt in verschillende shiften (ochtend, avond en sporadisch een nacht) en in een roulerend systeem van één weekend op twee en feestdagen.
  • Samenwerken: Je werkt graag met collega’s en vindt het fijn om deel uit te maken van een multidisciplinair team.
  • Energiek en dynamisch: Je bent enthousiast en klantgericht

Jouw opleiding en ervaring:

  • Een certificaat van zorgkundige of van een Diploma 7de jaar thuis- en bejaardenzorg BSO uitgereikt na september 2006 +  jouw erkenning/visum als zorgkundige. 
  • Je bent geregistreerd als zorgkundige of hebt dit reeds aangevraagd bij het Agentschap Zorg en Gezondheid.

Job aanbod

Een stabiele werkgever. Zorgbedrijf Antwerpen is de grootste zorgspeler in Antwerpen

CONTRACT ONBEPAALDE DUUR met een bespreekbaar regime.

Een bruto loon volgens IFIC 11 tussen 2671,66 euro per maand en 3420,81 euro per maand, afhankelijk van je werkervaring voor een voltijdse tewerkstelling. Relevante werkervaring komt in aanmerking voor jouw anciënniteit.

Een pakket van extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering vanaf werkdag 1, een groepsverzekering, een fietsvergoeding, een bedrijfsfiets of een terugbetaling van 80% van je kosten voor het openbaar vervoer en een smartphone met gsm-abonnement.

Een warm welkom: je krijgt letterlijk een welkomstpakket. Tijdens drie introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf en krijg je alle informatie nodig om je job als zorgkundige ten volle uit te oefenen.

Afwisseling en uitdaging. Geen enkele dag is hetzelfde. Je werkt samen met veel verschillende mensen en je hebt een gevarieerd takenpakket.

Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Je kan bij ons heel wat interne en externe opleidingen volgen om persoonlijk en professioneel te groeien. Sterker nog we zullen je stimuleren om opleidingen te volgen.

Een aantrekkelijke verlofregeling zodat je op tijd de nodige ontspanning kan nemen.

We hebben verschillende vacatures als zorgkundige openstaan bij Zorgbedrijf Antwerpen en stemmen in een gesprek af wat er mogelijk is nu en in de toekomst.

Interesse? Druk dan snel op onderstaande knop. Je komt dan op de jobwebsite van ons zorgbedrijf. Nadat je een LOGIN hebt gemaakt kan je het sollicitatieformulier invullen. Tot binnenkort!