Vacature Zorgkundige met zin voor verantwoordelijkheid
zorgkundige / verzorgende in Deurne,
deeltijds bij RESIDENTIE RAVELSBERG

Je komt te werken bij RESIDENTIE RAVELSBERG (assistentiewoningen)

Drakenhoflaan 49, 2100 Deurne

Voor onze kleinschalige residentie te Deurne gaan wij op zoek naar een enthousiaste zorgkundige met verantwoordelijkheidszin. Het aantal uren per week en de shiften die je werkt zijn bespreekbaar (ochtenddiensten lopen van 7u30 tot 14 en avonddiensten van 14u tot 22u). Je kan zowel zelfstandig als in team werken.

Je hebt oog en zin voor werk, het takenpakket is fysiek minder belastend maar zeer gevarieerd. Je staat onder meer in voor het verdelen van medicatie, verzorging van bewoners, het beantwoorden van (nood)oproepen en je garandeert de permanentie. Enkele logistieke taken (licht cafetariawerk, maaltijden bedelen en afruimen, ...) horen daar ook bij. Orde en netheid zijn voor jou belangrijke waarden en je doet de dingen graag grondig en met aandacht. 

Je bent een vertrouwenspersoon voor onze residenten maar ook een belangrijk aanspreekpunt voor bezoekers, dokters en andere dienstverleners. Met je verzorgd en vriendelijk voorkomen zorg je ervoor dat men zich hier thuis, beschermd en welkom voelt. 

Job profiel

  • Je bent stipt en betrouwbaar.
  • Je positieve ingesteldheid draagt bij tot een goede sfeer in onze residentie.
  • Je houdt van een goede communicatie tussen alle partijen : bewoners, familieleden, directie en collega's.

Job aanbod

We bieden je een werkbare en standvastige baan op lange termijn.

Je werkt in een klein hecht team waarbij regelmatig overleg met verpleging en directie zorgt voor een fijne en persoonlijke sfeer.

In deze functie is het takenpakket lichter dan in een WZC. Er is dus extra tijd om aandacht te hebben voor de bewoners, wat ook bijzonder wordt geapprecieerd.  

Solliciteer nu