Vacature Nachtverpleegkundige (min 19 u - 30u/week)
verpleegkundige in Kapelle-op-den-Bos,
voltijds bij RESIDENTIE PAALEYCK (WZC)

Je komt te werken bij RESIDENTIE PAALEYCK (WZC)

Kanunnik Muyldermanslaan 12, 1880 KAPELLE-OP-DEN-BOS

We zoeken voor onmiddellijke indiensttreding een nachtverpleegkundige (bachelor of gegradueerd) in Residentie Paaleyck.

Residentie Paaleyck is een kleinschalig woonzorgcentrum (80 bewoners) met een duidelijke visie: de familiariteit en huiselijkheid bewaren! Onze bewoners worden meegenomen in dit hele proces en nemen actief deel aan de ontwikkeling van het woonzorgcentrum.

 

Wij behoren tot de zorggroep Care-ion.

Care-ion streeft naar kwalitatieve zorg die geboden wordt door mensen met een warm hart voor senioren. Menselijkheid en professionalisme zijn onze sleutelwaarden.

Job profiel

  • Als nachtverpleegkundige draag je, samen met je collega, de verantwoordelijkheid voor het gehele woonzorgcentrum tijdens de nachtshift, in samenspraak met de hoofdverpleegkundige.
  • Je biedt professionele zorg aan op maat van de bewoner en hebt actief aandacht voor het psychische en fysiek welbevinden met respect van ieders geloofsbeleving en geloofsovertuiging.
  • Je werkt volgens de visie van kleinschalig genormaliseerd wonen.
  • Je levert je eigen bijdrage aan het bevorderen van de kwaliteit van de verpleegkundige zorg via het volgen van opleidingen en het meedenken met de organisatie.

Job aanbod

We bieden jou een moderne en dynamische werkomgeving met professionele werkmiddelen, ruimte voor initiatief en opleidingen om professioneel te groeien.

 

Naast de wettelijke vergoeding volgens de IFIC-barema’s bieden wij de stabiliteit van een vast contract met overname van bewezen anciënniteit, maaltijdcheques, woon-en werkvergoeding en mogelijkheid tot warme maaltijden aan een laag tarief.

We voorzien steeds een werkrooster dat op een gezonde manier is opgesteld, zodat er een goede work-life balance ontstaat.

 

Contactgegevens

Voel je je aangesproken? Ben je gemotiveerd om mee te groeien en wil je een meerwaarde zijn?

Kom dan solliciteren!

Wil je meer weten, neem dan zeker eens een kijkje op: www.careion.be

Solliciteer nu