schoonmaak in Wondelgem (Gent)

Functieomschrijving: 

Je werkplek ? Residentie Vroonstalle in Wondelgem, dat is een fijne residentie, met een typische gezelligheid. 149 bewoners vinden een plekje in deze residentie, die van alle comfort voorzien is. Je komt terecht in een ervaren team van 96 professionals, die elke dag het beste van zichzelf geven. In de residentie is ook een aparte afdeling voor bewoners met dementie voorzien. Geregeld worden er ook uitstapjes georganiseerd naar de Gentse binnenstad, die op 10 minuten met de tram ligt. Je werkplek is echter ook makkelijk bereikbaar met de wagen.

Residentie Vroonstalle is steeds op zoek naar gemotiveerde studenten om aan de slag te gaan in ons Woonzorgcentrum. Voor studenten  is het natuurlijk ideaal om ervaring ook echte werkervaring op te doen en reeds als volwaardige medewerker een betekenis te kunnen geven aan het leven van onze bewoners.

Gewenst profiel: 

Ben je student en heb je een hart voor ouderenzorg? Wil je jouw vakantiejob doorbrengen in het gezelschap van onze ouderen? Dan ben jij de ideale persoon.

Wij bieden: 

Voltijds studentencontract

U komt te werken bij Residentie Vroonstalle

Woonzorgcentrum
Evergemsesteenweg 151
9032 Wondelgem (Gent)
Solliciteer voor deze job: 

Een eenvoudig bericht is voldoende om in contact te komen met jouw nieuwe werkgever!
Vul onderstaande velden in en druk op 'Verzend mijn sollicitatie'

1