Dag van de Zorg 2024 - Schrijf uw organisatie in

LEES HIER MEER OVER HET EVENT DAG VAN DE ZORG 2024

Bent u op zoek naar medewerkers of enthousiaste vrijwilligers? Hebt u nieuwe infrastructuur te tonen? Een nieuw aanbod te communiceren? Wilt u uw organisatie bekend maken bij het brede publiek? Of gewoon iets te vieren?

dag van de zorg 2024 in vlaanderen en brussel

Zet uw organisatie in de kijker op de opendeur Dag van de Zorg op zondag 17 maart 2024. Het is dé hoogdag én feestdag van de sector en apotheose van Week van de Zorg. 

Nog tot en met 16 augustus 2023 kan uw organisatie genieten van 15% vroegboekkorting. Neemt u als groep deel aan Dag van de Zorg op meer dan één locatie, dan geniet u groepskorting.

Meer info vind je op www.dagvandezorg.be.

OVER DE DAG VAN DE ZORG 2023

Dag van de Zorg 2023 was fantastisch. 200 organisaties gooiden hun deuren wagenwijd open voor het brede publiek. In Vlaanderen en Brussel trok massaal veel volk erop uit om eens achter de schermen van de sector te piepen.

dag van de zorg informatieDuizenden medewerkers en vrijwilligers namen de talloze bezoekers mee op pad tijdens de rondleidingen. En iedereen zag dat het goed was, dat de sector een aantrekkelijke en innovatieve werkgever is en vooral dat we in Vlaanderen enthousiaste zorgverleners hebben die deskundige zorg en ondersteuning bieden.

Onze Dag van de Zorgploeg is dan ook bijzonder tevreden en fier over deze zeer geslaagde editie. Het thema ‘Werken in Zorg en Welzijn’ was de kapstok van al onze acties. Een bijzonder relevant en actueel thema. We startten op 10 maart met een bezoek van HMK Mathilde bij Zonnelied vzw. We lieten samen met de hogescholen de scholieren van de derde graad van het secundair onderwijs kennismaken met de zorg- en welzijnssector via de Stage Take Overs. We deden tijdens de Week van de Zorg samen met Radio 2 en Studio Brussel verschillende roadshows bij deelnemers van Dag van de Zorg. De hele week stond zorg en welzijn in de kijker. Er kwam bovendien heel wat in de media.

Tot slot willen we dankjewel zeggen voor het enthousiasme tijdens de Week en Dag van de Zorg.
Volg ons op Facebook en Instagram en ontdek hieronder enkele sfeerbeelden.

#dagvandezorg    #feestdag    #opendeur    #werkeninzorgenwelzijn