5 TIPS voor meer SOLLICITANTEN in de ZORG

5 TIPS voor meer SOLLICITANTEN in de ZORGVerpleegkundigen, zorgkundigen,...vinden is niet eenvoudig. Lees onze 5 Tips voor meer sollicitanten.

Ons uniek platform biedt aan al onze partners de mogelijkheid om jobs/vacatures online te plaatsen. Met meer mogelijkheden dan de meeste andere jobsites en zonder extra kost!

Zeker bij knelpuntberoepen in een sector waar barema’s grotendeels de lonen bepalen is het essentieel dat u eruit springt. Waarom moeten ze voor uw organisatie kiezen? Wat zijn uw troeven? Op Woonzorgweb kan u deze snel & eenvoudig kenbaar maken. 

1. Schrijf originele vacatureteksten in mensentaal

Dat een zorgkundige veronderstelt wordt mensen te verzorgen, dat weten we wel. Maar is dit ook niet een gewaardeerd vertrouwenspersoon met een gevarieerd takenpakket die terecht zal komen in een aangenaam team? Laat het weten!

2. Leg de lat niet té hoog

En ook niet te laag – zal u misschien denken -. Hiermee bedoelen we vooral dat u sollicitanten niet moet afschrikken met 17X het woord verantwoordelijkheid te herhalen. Motiveer en schrik niet af.

3. Plaats de behoefte van de sollicitant voorop

Denk hierbij aan work-life balance, snel op het werk geraken en een goede werksfeer.

4. Benadruk uw (extralegale) voordelen

Biedt u maaltijd- en eco-cheques? Pensioenplan? Een jaarlijks event? Sinterklaas cadeau’s?...

5. Laat een video zien

Want een beeld zegt meer dan 1000 woorden… (Een cliché dat nog steeds klopt.)

En mocht u deze mogelijkheid nog niet gebruikt hebben, laat u dan zeker verrassen door de aangename en eenvoudige werking hiervoor van ons platform!

BEKIJK HIER VACATURES OP WOONZORGWEB

WORD PARTNER EN PLAATS VACATURES

Lees ook:

5 TIPS voor meer Rusthuisbewoners en meer Assistentiewoning bewoners