Vind een vacature in een rusthuis (woonzorgcentrum)

Werken in zorg of welzijn doe je met je hoofd, handen en hart. Dat geldt uiteraard ook voor werken in een woonzorgcentrum.

Welk jobs zijn er in een woonzorgcentrum?

Het team in een woonzorgcentrum bestaat uit verpleegkundigen, zorgkundigen, kinesitherapeuten, ergotherapeuten, kapster, pedicure, medewerkers poetsdienst, medewerkers keuken en cafetaria, medewerker technische dienst, vrijwilligers, coördinerend en raadgevende arts en de directie. Best wel een vrij grote en diverse groep medewerkers dus. 

Zijn er veel openstaande vacatures in een woonzorgcentrum? JA!vacature woonzorgcentrum woonzorgweb

De toenemende vergrijzing heeft een impact op de arbeidsmarkt. In een woonzorgcentrum heeft de vergrijzing een dubbel effect waardoor er veel jobs - met werkzekerheid - zijn.

Enerzijds is er een grote groep ervaren werkkrachten aan het uittreden. Zeker de gezondheids- en welzijnszorg wordt sterk met deze vergrijzing geconfronteerd. Het probleem van deze sector om voldoende personeel te vinden doet zich in de eerste plaats voor bij de (hoofd)verpleegkundigen, maar ook het vinden van zorgkundigen en verzorgenden is moeilijk.

Anderzijds is de bevolking aan het 'vergrijzen' wat voor een toenemende zorgvraag zorgt. De vergrijzing kent de komende jaren zelfs een piek. Tegen 2040 zijn er 25 procent meer ouderen dan nu.

Vind hieronder een vacature in een rusthuis

Veel succes gewenst bij jouw zoektocht!

PS: ook spontaan solliciteren kan natuurlijk! Zoek een woonzorgcentrum in jouw buurt, of van jouw keuze, en stuur een bericht via het contactformulier op de pagina van het woonzorgcentrum

VIND HIER EEN WOONZORGCENTRUM