Zomeractie 2024 aan onze Belgische kust

Profiteer van deze actie van Senior Homes en krijg 2 maand GRATIS verblijf aan de kust (*)

Senior Homes is de trotse uitbater van meerdere residenties met assistentiewoningen aan onze Belgische kust. Zo zijn er residenties in onder andere Oostende, Nieuwpoort en Knokke.

Door voor 30/06/2024 in te tekenen voor een verblijf aan zee bij Senior Homes geniet je van deze interessante actie. Doe daarom net als Thérese kom in één van hun kust-residenties wonen en Senior Homes betaalt je jouw zomerverblijf terug!

Thérese, bewoonster van een assistentiewoning aan de Belgische kust, vertelt er het volgende over: kustactie bij Senior Homes

“Ik kies ervoor om aan zee te wonen met alle troeven van onze Belgische kust: heerlijke zeelucht, lekkere restaurants, vele aangename winkels die zelfs ook mijn kleinkinderen bekoren, fijne wandelingen op de dijk...en wat hou ik van mijn fantastische jeugdherinneringen aan zee!  
Nu ben ik iedere dag in vakantie en geniet ik met volle teugen. Was ik maar vroeger terug naar zee gekomen om hier te blijven! 

In Residentie Rialto, Clarenhof en Beau de l’ Air krijg ik bovendien die ondersteuning die voor mij belangrijk is en waardoor ik zelfstandig woon en mijn familie niet tot last hoef te zijn. Fantastisch toch!”

Ontdek de 3 kustresidenties van Senior Homes waar deze actie doorgaat:

zomeractie 2024 bij senior homesDe voordelen van huren bij Senior Homes zijn talrijk

Bij Senior Homes gaan we ver voor uw comfort. Zo zijn onze woningen niet enkel groter (50 – 150 m2) en luxueuzer dan wat wettelijk verplicht is, maar worden er ook heel wat extra’s voorzien:

  • Rolstoeltoegankelijk terras of tuintje, een kelderberging en een staanplaats voor wagen en fiets.
  • Volledig uitgeruste keuken en aangepaste badkamer met inrijdouche en beugels waar nodig.
  • Innovatief domoticasysteem met ingebouwde noodoproepfunctie.
  • Zorgzame woonassistenten die 24/7 bereikbaar zijn en 6 dagen op 7 in de residentie aanwezig zijn.
  • Heel wat luxe zoals een wellness met sauna, bubbelbad en een fitnessruimte.
  • Leuke activiteiten waaraan je gratis en vrijblijvend kan deelnemen.
  • De verschillende zorg- en dienstenpakketten zorgen ervoor dat u enkel betaalt wat u zelf wil.

ONTDEK HIER ALLE SENIOR HOMES RESIDENTIES

ACTIEVOORWAARDEN

(*) Actie geldig bij een ondertekende reserveringsovereenkomst tussen 01/05/2024 en 30/06/2024, waarbij de bewoning uiterlijk op 01/08/2024 start en met een minimum verblijfsduur van 8 maanden. De 2 maanden gratis verblijf worden na de periode van 6 maand afgetrokken van de kost van de 2 daaropvolgende maanden. Neem contact op met Senior Homes voor meer informatie.