Levenslang wonen in het Zoute

Naast het onlangs geopende Residentie Rialto in Oostende en het prachtige gerestaureerde Clarissenklooster, Residentie Clarenhof in Nieuwpoort, kondigt Senior Homes nu ook de opstart van de uitbating aan van Edition Zoute in Knokke.

Het project is een samenwerking tussen Ghelamco, Senior Homes en Concierge Privé. Zo breiden we onze expertise in de uitbating van assistentiewoningen verder uit over de Belgische kust.

Edition Zoute is hét paradepaardje in assisted living in België en is het toonbeeld van luxe, kwaliteit en ontzorging. De appartementen hebben een oppervlakte tussen de 60 en 130m2 en beschikken over 1, 2 of 3 slaapkamers met alle comfort aanwezig. Zo werden de keukens en het vaste meubilair ontworpen door Obumex.

Edition Zoute residences services - assistentiewoningenOns team met ervaren woonassistenten zorgt ervoor dat u een antwoord krijgt op al uw zorgvragen en biedt u een assistentie op maat van uw individuele behoeftes. Bij de start van uw verblijf brengen wij al uw noden in kaart, maken wij een medisch dossier op en adviseren wij u graag binnen het zorglandschap. Gedurende uw verblijf staan wij voor u klaar: van de organisatie van extra hulp in huis, gezinszorg, zorgassistentie en -advies, tot 24/7 medische permanentie… U ziet: algehele gemoedsrust, dat is waar wij voor staan. Op die manier kan u onafhankelijk, zelfstandig en vooral voluit blijven genieten van het leven.

Om uw comfort nog verder te verhogen, geniet u van exclusieve lobby- en conciërgediensten, door Conciërge Privé, zoals een permanentie aan de receptie die de toegang tot het gebouw controleert en uw leveringen in ontvangst neemt. Maar ook een was- en strijkservice voor bedlinnen, organisatie en supervisie van onderhoudswerken en poetshulp. Zo wordt uw gemoedsrust met onze living services gegarandeerd.

Edittion Zoute

Charmante en zorgeloze luxe die uw leven vleugels geeft. Korter zou u dit project niet kunnen omschrijven, en toch zijn die woorden slechts het begin van een beleving in Edition Zoute waar u nog lang niet klaar mee bent. Uw mooiste herinneringen kunnen wij niet schrijven, we bieden er slechts de juiste plek voor.

Benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen doen?

Maak dan uw persoonlijke afspraak ter plaatse met één van onze medewerkers.

MEER INFORMATIE op WOONZORGWEB: