Gedaan met eenzame en donkere dagen!

Senior HomesHebt u ook genoeg van die donkere en grijze dagen waar u weinig buiten komt en u weinig mensen over de vloer krijgt?

Maar is het dan mogelijk om u te laten omringen door mensen, een vriendengroep, .... maar toch zelfstandig te wonen in uw eigen comfortabel, mooi en ruim appartement?

Ja hoor, er is geen sprake van eenzaamheid tijdens de ‘donkere dagen’ in de appartementen van Senior Homes. Hier zijn onze dagen namelijk gevuld met activiteiten, zoals een fijne uitstap, samen iets drinken in de brasserie met een vriend(in), ... kortom, geen tijd voor eenzaamheid, hier vliegen de dagen vooruit.

Hebt u ook soms het gevoel dat bepaalde zaken wat moeilijker beginnen te gaan maar wenst u toch uw zelfstandigheid niet verliezen?

Dat kan, u kan in uw volwaardig zelfstandig appartement namelijk onmiddellijk de hulp inroepen van onze woonassistenten wanneer u dit zelf wenst. Onze woonassistenten zijn 6/7 aanwezig om u bij te staan, voor zowel fysieke- of administratieve hulp, ... en springen met een glimlach bij.

Bij Senior Homes verhoogt u uw levens- en wooncomfort zowel voor u als uw familie, door de geruststelling dat u steeds iemand in uw nabijheid hebt.

Kom eens langs en kom te weten wat wij voor u kunnen betekenen.