curaVi

Zorggroep Curavi verzorgt de exploitatie van zorgsites met een aanbod voor ieders financiële mogelijkheden. Curavi’s huizen verschillen van elkaar in afwerking en dagprijs, maar de geest van de huizen is overal dezelfde. De baseline van Curavi luidt dan ook: ‘Waar mensen gelukkig zijn, een leven lang’.

Een kwalitatieve zorg, leuke activiteiten en lekker eten zijn voor Curavi primordiaal. Curavi onderscheidt zich door hospitality aan te bieden. Hiervoor baseert het team van Curavi zich op het intussen welgekende Tubbe-model. Ze gaan hier zelfs verder in: naast het creëren van een thuisgevoel willen ze hun bewoners ook het extra service-aspect aanbieden. Hen het gevoel geven dat ze ten dienste staan van hen en niet omgekeerd.

Zo’n missie is toepasbaar in zowel een goedkoper als duurder woonzorgcentrum. Want een glimlach, gesprek of luisterend oor kosten niets. De basis hiervoor legt Curavi bij hun medewerkers en de sfeer tussen hen. Zij zijn het immers die elke morgen met goesting naar het werk vertrekken. Gelukkige medewerkers maken gelukkige bewoners. In de gangen wordt gelachen en iedereen groet elkaar enthousiast met de glimlach! 

Ontdek hieronder de residenties van Curavi.