WIN nu een Diner in een Sterren-restaurant twv €149.90

*** WEDSTRIJD is AFGELOPEN ***

De gelukkige winnares is geworden: Natascha H. uit 8500 Kortrijk

***

Wil je graag heerlijk culinair genieten? Doe dan mee met onze nieuwe wedstrijd en maak kans op een BONGO-bon ‘Verfijnd dineren in een sterrenrestaurant’.

Wie weet nemen jij en jouw partner binnenkort plaats aan tafel in een van de 34 geselecteerde sterrenrestaurants. Er zijn zelfs 2-sterrenrestaurants bij. Je zal er kunnen rekenen op heerlijke gerechten, gemaakt van kwaliteitsvolle ingrediënten en geserveerd in een uiterst  sfeer- en stijlvolle setting.

Zin om deze mooie prijs te winnen?
Doe dan nu mee en vul onderstaande vragen in.

Voorwaarden: Woonzorgweb-Seniorieweb garandeert 100% privacy ivm uw gegevens. Wedstrijd loopt t.e.m. 04-11-2021. De winnaars worden persoonlijk verwittigd. In geval van ex-aequo wint de persoon die als eerste deelnam.

 

WEDSTRIJDVRAAG: Hoeveel 3-sterren restaurants telt België in de huidige Michelin Gids?
BIJKOMENDE VRAAG: Zou u Woonzorgweb aanbevelen aan kennissen of familie voor het zoeken van een woonzorgcentrum of assistentiewoning?

TIP 1: Kijk op onze Facebook pagina voor een tip.

TIP 2: LIKE onze Facebook pagina en maak 2X kans op deze prijs. Voor alle personen die onze FACEBOOK pagina Like’n worden 2 deelnames als geldig beschouwd. In alle andere gevallen telt slechts de eerste deelname.