PLUS HOME Services - Stekene

 

Plus Home Services (kantoor in Stekene) zorgt voor hulp in het huishouden via het systeem van dienstencheques.

Woon je in Stekene of rondom Stekene? Wil je graag een proper en fris huis zonder er zelf veel tijd in te steken? Onze kantoormedewerkers zoeken heel graag een bekwame thuishulp uit je buurt die vol enthousiasme komt poetsen, strijken of een andere toegelaten dienstencheque-activiteit uitvoert.

Tijdens een klantenbezoek, waar er ook aandacht wordt besteed aan preventie en veiligheid, worden de juiste afspraken gemaakt. De dag waarop jij wil dat er gepoetst wordt, leggen we vast. Daarna zoeken we een thuishulp die perfect bij je profiel, wensen en situatie past.

Een persoonlijke aanpak: Plus Home Services beschikt over meer dan 55 kantoren verspreid over het hele land. Door lokaal te werken, staan we dichter bij onze klanten. Ieder kantoor behartigt de belangen van de klanten uit de eigen streek. We komen je thuishulp persoonlijk bij je voorstellen en zorgen ervoor dat je steeds een vast aanspreekpunt in ons bedrijf hebt. 

Respect voor iedere medewerker: Het verbeteren van de levenskwaliteit van onze medewerkers en onze klanten is voor ons prioritair. We voorzien een duurzame job, aan een eerlijke verloning, met bijkomende voordelen en een aangepaste opleiding.

Ben je op zoek naar een flexibele en voldoening gevende job in de omgeving van Stekene? Hou je er bovendien van om mensen te helpen? Dan hebben we zeker een job voor jou! Je kan zelf kiezen hoeveel uren en op welke dagen je werkt. We zorgen voor klanten die bij jou passen en waar je je goed voelt.

Onze diensten

  • Boodschappen doen
  • Kleine naaiwerkjes
  • Maaltijden bereiden (koken)
  • Poetshulp (huishouden)
  • Wassen en strijken

Contacteer PLUS HOME Services - Stekene

Voor meer informatie, vul nu onderstaande formulier in en druk op verzenden.
Een medewerker van PLUS HOME Services - Stekene zal je vervolgens snel contacteren.
Indicates required field
We zenden je een kopie van je bericht via email met hierin alle nuttige contactinformatie
Door op verzenden te drukken, accepteer je onze privacy policy.
Dorpsstraat 36, 9190 Stekene
Vermeld dat je dit nummer hebt gevonden op Woonzorgweb.be. Bedankt!

Meer thuiszorg kantoren in de omgeving van Stekene

KORIAN HOME CARE - Kantoor Bornem

Korian Home Care - de nieuwe naam voor OTV Home Care - is een onafhankelijke en bloeiende thuiszorgorganisatie, actief in verschillende regio’s in Vlaanderen. Onze organisatie biedt thuiszorg aan…

Dienstencheques mogelijk
Dit thuiszorg kantoor biedt diensten aan in Bornem, Sint-Amands, Puurs, Sint-Amands