PLUS HOME Services - Aalst

 

Plus Home Services (Aalst) zorgt voor hulp in het huishouden via het systeem van dienstencheques.

Al onze medewerkers hebben het hart op de juiste plaats, hebben passie voor hun werk en niemand wordt als een nummer behandeld. Dit alles vertaalt zich in resultaten die je thuis kan voelen en waarvan je kan genieten. Regelmatige evaluaties bij klant en thuishulp zorgen ervoor dat we de vinger aan de pols houden. We voorzien opleidingen voor onze thuishulpen alsook de nodige begeleiding, zodat ze zich verder kunnen ontplooien in hun job.

Wil je ook graag een thuishulp of poetshulp in regio Aalst, waarbij je gebruik kan maken van dienstencheques? Vul dan bijgaand formulier in of bel ons. Tijdens een eerste contact noteren we je wensen en nadien zoeken we de meest geschikte thuishulp om bij jou aan de slag te gaan. Zo zijn wij en ook jij verzekerd van het beste resultaat.

Een persoonlijke aanpak: Plus Home Services beschikt over meer dan 55 kantoren verspreid over het hele land. Door lokaal te werken, staan we dichter bij onze klanten. Ieder kantoor behartigt de belangen van de klanten uit de eigen streek. We komen je thuishulp persoonlijk bij je voorstellen en zorgen ervoor dat je steeds een vast aanspreekpunt in ons bedrijf hebt. 

Respect voor iedere medewerker: Het verbeteren van de levenskwaliteit van onze medewerkers en onze klanten is voor ons prioritair. We voorzien een duurzame job, aan een eerlijke verloning, met bijkomende voordelen en een aangepaste opleiding.

Ben je ook geïnteresseerd in een job als thuishulp? Kom dan gerust eens langs, dan kijken we samen of deze job bij je past en hoe we je kunnen helpen, en misschien maak jij binnenkort ook deel uit van ons fantastisch team!

Onze diensten

  • Boodschappen doen
  • Kleine naaiwerkjes
  • Maaltijden bereiden (koken)
  • Poetshulp (huishouden)
  • Wassen en strijken

Contacteer PLUS HOME Services - Aalst

Voor meer informatie, vul nu onderstaande formulier in en druk op verzenden.
Een medewerker van PLUS HOME Services - Aalst zal je vervolgens snel contacteren.
Indicates required field
We zenden je een kopie van je bericht via email met hierin alle nuttige contactinformatie
Door op verzenden te drukken, accepteer je onze privacy policy.
Gentsestraat 153, 9300 Aalst
Vermeld dat je dit nummer hebt gevonden op Woonzorgweb.be. Bedankt!

Meer thuiszorg kantoren in de omgeving van Aalst