Curaremos 22 serviceflats te huur in 8700 Tielt

Kroonstraat 1, 8700 Tielt
1-kamer flats te huur vanaf € 1.157/maand

De groep van assistentiewoningen Residentie Curaremos bestaat uit 21 woningen en is gelegen op de hoek van de Kroonstraat en de Oude Stationstraat in Tielt komen 21 assistentiewoningen. De residentie heeft woningen met één of twee slaapkamers, een badkamer, een keuken en een ruime leefruimte. Daarnaast is er een extra bergruimte, een aangepaste badkamer, een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte, een overdekte parking en fietsenstalling voorzien. De residenten kunnen volledig zelfstandig wonen maar dankzij de aanwezigheid van een woonassistent, een conciërge en een noodoproepsysteem hebben zij de geruststelling dat er altijd iemand bereikbaar is waarop zij een beroep kunnen doen.

Afhankelijk van ligging en soort flat varieert de prijs tussen 37,00 euro en 46,00 euro per dag.

Aan alle bewoners die instappen vanaf februari 2019 tot en met december 2020 krijgen een levenslange korting van 7 euro/dag op de woonvergoeding en 1 euro/dag op de basis dienstverlening, dit ongeacht de grootte of de ligging van de flat. 

Wens je ook te genieten van wonen in het centrum van Tielt, in een modern woonproject, in een volledig afgewerkte assistentiewoning? Neem contact met ons op.

Deze dienstverlening maakt deel uit van het uitgebreid en geïntegreerd zorgenpakket dat vzw Curando in West- en Oost-Vlaanderen aanbiedt.

Meer informatie vind je op: www.curando.be

Vind assistentiewoningen Curaremos ook op: https://www.facebook.com/pages/category/Local-Service/Curando-Midden-1944857218895729/

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Tielt