Seniorie Ter Molen 20 serviceflats te huur in 8755 Ruiselede

Pensionaatstraat 19, 8755 Ruiselede
1-kamer flats te huur vanaf € 726/maand

Tegenover woonzorgcentrum Sint-Jozef bevindt zich de groep van assistentiewoningen Seniorie Ter Molen. Het zijn 20 comfortabele flats voor senioren die nog zelfstandig kunnen wonen. Samen met de woonassistent en de sociale dienst wordt bekeken wat de noden van de bewoner zijn. Waar nodig worden bijkomende thuiszorgdiensten georganiseerd. In elke flat is een oproepsysteem aanwezig dat in verbinding staat met het verzorgingsteam van woonzorgcentrum Sint-Jozef. Hierdoor kan op elk moment assistentie verleend worden. 

Alle bewoners van Seniorie Ter Molen kunnen deelnemen aan de activiteiten van het woonzorgcentrum Sint-Jozef. Ze zijn er ook elke dag welkom voor het middagmaal. Iedere flat bevat een inkom, berging, ingerichte keuken (exclusief koelkast), living, slaapkamer, badkamer, noodoproepsysteem en parlofoon. Er is een gemeenschappelijke ruimte en een prachtige tuin. Verder is er een wasserette, centrale lift, garages en een fietsenberging ter beschikking.

Deze dienstverlening maakt deel uit van het uitgebreid en geïntegreerd zorgenpakket dat vzw Curando in West- en Oost-Vlaanderen aanbiedt.

Meer informatie vind je op: www.curando.be

Vind assistentiewoningen Seniorie Ter Molen ook op: https://www.facebook.com/pages/category/Local-Service/Curando-Midden-1944857218895729/ 

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Ruiselede