RESIDENTIE DEEVELAND 51 assistentiewoningen te huur in 8760 MEULEBEKE

Bonestraat 22, 8760 MEULEBEKE
1-kamer flats te huur vanaf € 671/maand
2-kamer flats te huur

De gemeente Meulebeke wil met haar groep van assistentiewoningen aan valide ouderen de kans geven om individueel en zelfstandig te wonen met een maximum aan privacy en vrijheid. Daarbij komt dat een ondersteunende dienstverlening bereikbaar wordt gemaakt van zodra de bewoners daar behoefte aan hebben. De groep van assistentiewoningen biedt dus een vorm van beschermd wonen met kwalitatieve hulp op maat.

De groep van assistentiewoningen "Residentie Deeveland", gelegen in de Bonestraat 22 in 8760 Meulebeke, wordt beheerd door de gemeente Meulebeke. De assistentiewoningen zijn gelegen in Ter Deeve, naast het Lokaal Dienstencentrum en in het centrum van de gemeente, op wandelafstand van de markt.

Het gebouw telt 51 appartementen over 4 verdiepingen.  Er kunnen zowel alleenstaanden als echtparen terecht in Residentie Deeveland.

Op het gelijkvloers is het dienstencentrum van het OCMW Meulebeke gevestigd, "Lokaal Dienstencentrum Ter Deeve".  Het dienstencentrum is toegankelijk voor alle inwoners van Meulebeke en makkelijk bereikbaar voor bewoners van Residentie Deeveland.  Dagelijks is het restaurant en cafetaria open in het Lokaal Dienstencentrum en worden heel wat clubwerkingen en activiteiten aangeboden. 

Contacteer RESIDENTIE DEEVELAND

Voor meer informatie, vul nu onderstaande formulier in en druk op verzenden.
Een medewerker of verantwoordelijke zal je vervolgens snel contacteren.
Indicates required field
We zenden je een kopie van je bericht via email met hierin alle nuttige contactinformatie
Door op verzenden te drukken, accepteer je onze privacy policy.

Contactgegevens voor
assistentiewoningen RESIDENTIE DEEVELAND

Bonestraat 22, 8760 MEULEBEKE
Vermeld dat je dit nummer hebt gevonden op Woonzorgweb.be. Bedankt!

Meer assistentiewoningen in de omgeving van MEULEBEKE