Residentie Aster 11 assistentiewoningen te huur & te koop in 8211 Aartrijke

Brugsestraat 33-35, 8211 Aartrijke
1-kamer flats te huur vanaf € 639/maand
2-kamer flats te huur vanaf € 639/maand
1-kamer flats te koop vanaf € 258.000
2-kamer flats te koop vanaf € 289.500

Gelegen in het gezellige Aartrijke, is Residentie Aster een absoluut rustpunt. Ook hier richten we ons op de kleinschalige maar gezellige aanpak met een residentie met 11 betaalbare assistentiewoningen. Iedere woning beschikt over een eigen parkeerplaats, er wordt een ruime fietsenstalling voorzien, een afgesloten afvalberging en een mooi ingerichte gemeenschappelijke binnen- en buitenruimte waar u terecht kunt voor uw dagelijkse babbel of om deel te nemen aan de activiteiten die door de woonassistent worden georganiseerd.

De residentie bevindt zich in de Brugsestraat. Een plaats waar u kan genieten van de rust én toch alles binnen handbereik! U hebt winkels en openbaar vervoer op wandelafstand zodat u zonder problemen in uw dagelijkse behoeften kunt voorzien.

Elke residentie straalt klasse, comfort en kwaliteit uit. U zult merken dat hiervoor enkel gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen, gecombineerd met de allernieuwste technieken. 

Verder zijn al onze woningen ook opgebouwd volgens de strengste energienormen, zodat U minder verwarmingskosten en een lager elektriciteitsverbruik hebt. Ieder flat is uitgerust met een aansluiting voor telefoon, internet, wifi, digitale TV,… zodat U continu verbonden bent met familie, vrienden en de hele wereld. Ten slotte wordt ook de gemeenschappelijke ruimte op een huiselijke manier ingericht. U kunt bij feestjes of speciale gelegenheden gerust uw genodigden verwelkomen op een plaats waar U zich zelf thuis voelt!

Ligging & omgeving

  • Ligging binnen centrum
  • Openbaar vervoer op wandelafstand
    • Winkels op wandelafstand

Contacteer Residentie Aster

Voor meer informatie, vul nu onderstaande formulier in en druk op verzenden.
Een medewerker van Residentie Aster zal je vervolgens snel contacteren.
Indicates required field
We zenden je een kopie van je bericht via email met hierin alle nuttige contactinformatie
Door op verzenden te drukken, accepteer je onze privacy policy.

Contactgegevens voor
assistentiewoningen Residentie Aster

Brugsestraat 33-35, 8211 Aartrijke
Vermeld dat je dit nummer hebt gevonden op Woonzorgweb.be. Bedankt!

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Aartrijke