Ravelijn 20 serviceflats te huur in 3440 Zoutleeuw

Diesterpoort 2, 3440 Zoutleeuw

Assistentiewoningen Ravelijn in Zoutleeuw

Een assistentiewoning biedt u – als senior – de mogelijkheid om langer zelfstandig te blijven wonen. Het belangrijkste verschil met uw vroegere thuis is dat er permanent professionele medewerkers aanwezig zijn op wie u als bewoner een beroep kunt doen. Doordat ons woonzorgcentrum vlakbij gelegen is, is onze noodhulp meteen ter plaatse, zodat u zorgeloos en veilig kan genieten. Ravelijn wenst met haar assistentiewoningen niet alleen een aangepaste woning en assistentie aan te bieden, maar biedt u ook de mogelijkheid om een nieuw sociaal netwerk uit te bouwen en te onderhouden. U heeft uitgebreid de kans andere mensen te leren kennen in het “Grand Café” of tijdens de activiteiten en animaties. Alles kan, niets moet.

Infrastructuur en uitrusting

Alle 20 assistentiewoningen beschikken over een woonkamer met uitgeruste keuken, een aparte slaapkamer en een badkamer met toilet, wastafel en inloopdouche. Alle assistentiewoningen hebben ook een ruim terras. U heeft ook een handig videofoniesysteem, een eigen brievenbus en deurbel. Wij voorzien ook een gezamenlijke ruimte met wasmachines en droogkast en voldoende plaats om te plooien en te strijken.

Dienstverlening

Wij stellen een aangepaste woning ter beschikking, inclusief een klusjesdienst en alle nutsvoorzieningen zoals water, elektriciteit, verwarming, internet, televisie, personenalarm, vuilnisophaal, onthaal enz. U mag ook vrij gebruikmaken van de gemeenschappelijke ruimtes, de fitnesstoestellen, tuin,… Bovendien bieden wij u de garantie dat u bij nood dag en nacht een beroep kunt doen op ervaren en goed opgeleide medewerkers. Zo verblijft u in een veilige omgeving waar u snel de eerste zorgen kunt krijgen indien dat nodig zou zijn.

Naast deze basisdienstverlening kunt u tegen betaling ook gebruikmaken van andere diensten. Zo kunt u ’s middags een warme lunch nemen in het Grand Café en hoeft u het huis niet uit om naar de kapper of pedicure te gaan. Neem zeker een kijkje in ons aanbod aan facultatieve diensten.

Privacy en veiligheid

Ravelijn investeert veel in de veiligheid van haar bewoners. De ingang van ons gebouw is beveiligd. Met de videofoon aan de ingang kan u iedere bezoeker gemakkelijk identificeren.

Erkenning

Onze assistentiewoningen zijn erkend door de Vlaamse Gemeenschap en beschikken zo over een kwaliteitsgarantie. Om een erkenning te krijgen, moeten assistentiewoningen aan strikte normen voldoen op het vlak van infrastructuur en zorg- en dienstverlening.

Overstap naar het woonzorgcentrum

Wanneer uw zorgbehoefte stijgt en een opname in het woonzorgcentrum zich opdringt, dan krijgt u als bewoner van de serviceflats voorrang bij het toewijzen van een kamer in het woonzorgcentrum.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Zoutleeuw