Residentie ’T FRUITHOF Assistentiewoningen erkende assistentiewoningen te huur in Glabbeek

Dries 9a
3380 Glabbeek
  • Assistentiewoningen in Residentie ’T FRUITHOF te GLABBEEK

GROEN OMHELST LUXE

28 luxueuze nieuwbouwwoningen omhelsd door groene weiden. Dat is residentie ’t Fruithof in een notendop. Meer uitgebreid hebben alle 28 woningen een ingerichte keuken (koelkast, elektrische kookplaat, vaatwasmachine en combioven), een ruime badkamer (inloopdouche en toilet), een berging met aansluiting voor een wasmachine en een prachtig uitzicht. Om in detail te treden genieten de kamers veel natuurlijke lichtinval, zijn er voldoende stopcontacten op strategische plaatsen en ligt er een onderhoudsvriendelijke tegelvloer. En om helemaal volledig te zijn, tellen 8 van de 28 assistentiewoningen 2 slaapkamers.

LEVENDIGE RUST

Rust is de grote troef van residentie ’t Fruithof. Het omringende zachtglooiende landschap draagt uiteraard bij tot de harmonieuze sfeer in en rond de residentie. Tegelijkertijd is ’t Fruithof een levendige, gemoedelijke plek waar bewoners elkaar makkelijk ontmoeten. Temeer omdat de residentie een gemeenschappelijk salon heeft waar bewoners elkaar treffen, maar waar u ook bezoek kan ontvangen of zelfs uw verjaardag mag vieren. Handig, want zo blijft uw eigen woning proper.

DEN BOOMGAARD

Op wandelafstand van ’t Fruithof ligt Residentie Den Boomgaard, een woonzorgcentrum met 90 kamers, maar ook met een cafetaria, een fitnessruimte en een eigen kapperszaak. U bent hier altijd welkom. Net als in het restaurant waar dagelijks vers wordt gekookt. Via een handig oproepsysteem staat u bovendien in contact met het zorgpersoneel van Residentie Den Boomgaard. In geval van nood wordt u dus meteen geholpen. Dat geeft u een gerust gevoel, maar gunt u tegelijkertijd uw zelfstandigheid. Bij het regelen van praktische zaken kunt u beroep doen op onze woonassistent.

Aantal serviceflats (in complex): 
28
Erkende assistentiewoning door agentschap Zorg & Gezondheid: 
JA
Deel deze pagina met anderen: 
Vraag vrijblijvend meer informatie aan Residentie ’T FRUITHOF Assistentiewoningen: 

Andere serviceflats in de buurt ...

3390 Sint-Joris-Winge
  • Te koop
4
Vanaf € 248.000
Vanaf € 248.000
Onmiddellijk beschikbaar
1
3300 Tienen
  • Te huur
3
Vanaf € 37,08 per dag
Vanaf € 37,08 per dag
Onmiddellijk beschikbaar
1
3300 Tienen
  • Te huur
8
Vanaf € 33,00 per dag
Vanaf € 33,00 per dag

Zoek een serviceflat op postcode

Zoek serviceflats te huur of serviceflats te koop