Assistentiewoningen Nestor 30 serviceflats te huur & te koop in 1980 Zemst

Brusselsesteenweg 158, 1980 Zemst
2-kamer flats te koop

Waarom zou ik willen wonen in Nestor?

Een assistentiewoning, is dat iets voor mij of voor ons? Ben ik niet nog veel te jong?
Is dat niet een soort rusthuis? Neen, wonen in een assistentiewoning is zelfstandig wonen. U neemt al uw beslissingen zelf en u wordt daarbij niet gecontroleerd in uw doen of laten. U wordt wel goed omkaderd om te kunnen terugvallen op alle mogelijke diensten die comfortabel ouder worden mogelijk maken in alle zelfstandigheid.

Geniet van elke fase van het leven

Het project Nestor is gelegen vlakbij de dorpskern van Zemst. De 30 erkende assistentiewoningen liggen op wandelafstand van de groene natuur van de Brabantse Kouters en nabij buurtwinkels en openbaar vervoer. 

Zorg en comfort op maat

De assistentiewoningen in Nestor zijn één voor één erkend, conform de strenge wettelijke normen die opgelegd worden door de overheid. Zo kunt u gerust zijn van een kwalitatieve dienst- en zorgverlening en van een toegankelijke, drempelluwe omgeving. 

Binnenin de hedendaagse flats beschikt u over een aangepaste inrichting zodat de ruimte maximaal benut worden, onder andere door schuifdeuren naar de slaapkamer, leefruimte met open ingerichte keuken met ergonomische hulpmiddelen, aangepast sanitair en een buitenterras. De grote raampartijen brengen buiten naar binnen. De overvloedige lichtinval laat u heerlijk ontwaken en u profiteert zo de hele dag van natuurlijk licht en een schitterend zicht op de groene omgeving. Sommige assistentiewoningen hebben een berging aan de keuken. Bij andere heeft u de mogelijkheid om een afzonderlijke berging bij te huren in de ondergrondse garage waar ook een fietsstalling aanwezig is.

Wilt u meer weten over assistentiewoningen Nestor? 
Interesse in onze overige troeven, beschikbaarheden en prijzen. 
Vul onderstaand formulier in, bel ons of neem een kijkje op onze website.  
U vindt alle gegevens hieronder terug.

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Zemst