Assistentiewoningen Residentie Paloken 18 serviceflats te huur in 1670 Pepingen

Palokenstraat, 17, 1670 Pepingen
1-kamer flats te huur vanaf € 1.186/maand
2-kamer flats te huur vanaf € 1.186/maand

Welkom in Residentie Paloken!

De 18 nieuw gebouwde assistentiewoningen, die verbonden zijn aan Woonzorgcentrum Henri Vander Stokken, zijn gelegen te midden van het unieke, landelijke en groene Pajottenland, vlakbij het centrum van Pepingen.

Je kan er als 65-plusser zelfstandig, veilig en comfortabel wonen. Als je dat wenst, kan je deelnemen aan het bruisende gemeenschapsleven en gebruik maken van een waaier aan diensten. We bieden je een bakker, klusjes- en poetsdienst, kapper, pedicure, kinesitherapie, apotheek en lekkere ontbijten en warme maaltijden. Daarnaast bieden we in samenwerking met lokale partners een boodschappendienst, wasserij, vervoerdienst … en nog veel meer, speciaal voor jou.

Zelfstandig – Elke assistentiewoning is een modern appartement, aangepast aan rolstoelgebruikers. Je bent ook vrij de woning in te richten naar jouw eigen wensen.

Veilig – Aangezien het woonzorgcentrum vlakbij is, kan je steeds een beroep doen op de nodige zorgen, aangepast aan jouw persoonlijke noden. De woonassistent is 1 dag per week fysiek aanwezig in de residentie en op weekdagen tijdens de kantooruren altijd telefonisch bereikbaar, maar nooit ver weg van jou.

Comfortabel – Elke assistentiewoning is voorzien van een noodoproepsysteem, een videofoon, vloerverwarming, een modern uitgeruste keuken en badkamer, automatische zonwering, terras/tuin en heeft veel natuurlijke lichtinval met een fenomenaal uitzicht op de prachtige omgeving, zodat jij je thuis kan voelen.

Rustig – Het gebouw is ingeplant in een fantastisch mooi domein met gemakkelijk toegankelijke wandelpaden. Je kan genieten van een deugddoende wandeling, iets verfrissends drinken op het terras van de cafetaria of een ontspannend spelletje pétanque met familie, vrienden en kennissen spelen. Alles voor jouw plezier.

Residentie Paloken onderscheidt zich door de mogelijkheid tot snelle hulpverlening in geval van nood, warmmenselijke dienstverlening en het fantastische groene domein waar het heerlijk vertoeven is.

Assistentiewoningen Residentie Paloken: zoveel meer dan wonen…

Interesse in een bezoek? Wenst u meer informatie? Contacteer dan zeker onze woonassistent, Ellen De Geyter, via 02/363.06.30 of via edegeyter@wzchvanderstokken.be.

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Pepingen