Assistentiewoningen Parkrand 45 assistentiewoningen te huur in 1500 Halle

Molenborre 10, 1500 Halle
1-kamer flats te huur vanaf € 1.004/maand
2-kamer flats te huur vanaf € 1.369/maand

Nieuwe Assistentiewoningen: Parkrand in Halle

De locatie

Alles dichtbij voor een zorgeloos leven in de stad. In Parkrand woon je in de historische stadskern van Halle, centraal tussen het vernieuwde Elisabethpark en de bruisende winkelstraat. Steek de straat over voor een verkwikkende wandeling in deze nieuwe groene stadslong of stap enkele minuten voor een lekkere lunch, een zonnig terrasje of leuke shoppingnamiddag in het kloppende winkelhart van Halle. Even buiten het centrum vertoeven? De bushalte bevindt zich om de hoek en het treinstation bereik je op amper vijf minuten wandelen.

Het concept

Denk vandaag aan morgen. Parkrand is de unieke kans om terug te keren naar de stad. Hier heb je alle luxe van een stadsappartement in handen en krijg je bovendien de assistentie die je nodig hebt om zo lang mogelijk zelfstandig te wonen. Dankzij de administratieve, technische en sociale ondersteuning kan je in Parkrand zorgeloos genieten van een lang leven in de stad. Zowel vandaag als morgen.

Service volgens jouw noden

Als eigenaar van een appartement in Parkrand geniet je automatisch van tal van basisdiensten die het leven niet alleen vandaag maar vooral later comfortabel maken.

Wil je extra luxe aan het comfort toevoegen? Dat kan! Naast de standaarddiensten bieden we enkele bijkomende services waarvan je zelf kiest of en wanneer je er gebruik van maakt. Helemaal volgens eigen noden en wensen.

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Halle