Assistentiewoningen Arthur 52 serviceflats te huur & te koop in 1640 Sint-Genesius-Rode

Hallesesteenweg 70-72, 1640 Sint-Genesius-Rode
2-kamer flats te koop

Waarom zou ik willen wonen in Arthur?

Een assistentiewoning, is dat iets voor mij of voor ons? Ben ik niet nog veel te jong?
Is dat niet een soort rusthuis? Neen, wonen in een assistentiewoning is zelfstandig wonen. U neemt al uw beslissingen zelf en u wordt daarbij niet gecontroleerd in uw doen of laten. U wordt wel goed omkaderd om te kunnen terugvallen op alle mogelijke diensten die comfortabel ouder worden mogelijk maken in alle zelfstandigheid.

Wat voor woningen bieden we jullie aan? 

De erkende assistentiewoningen van Arthur zijn rustig gelegen, pal achter de Aldi in Alsemberg. Via de Dam is het project – veilig en verkeersvrij – verbonden met de handelszaken aan de Alsembergsesteenweg. Dat is handig voor uw boodschappen. Aan de overzijde ligt een groengebied dat wordt ingericht als park Alsembergse Beemd. Een aangename leefomgeving!

Arthur ligt in de dorpskern van Sint-Genesius-Rode en is onderverdeeld in 2 gebouwen met eigen parkeergelegenheid voor wagens en fietsen. Ieder appartement kijkt uit op de gemeenschappelijke tuin. Binnenin de flats beschikt u over een grote leefruimte in direct contact met een moduleerbare slaapruimte, een ingerichte keuken, aangepast sanitair en een aangenaam buitenterras.

De assistentiewoningen in Arthur zijn één voor één erkend, conform de strenge wettelijke normen die opgelegd worden door de overheid. Zo kunt u gerust zijn van een kwalitatieve dienst- en zorgverlening en van een toegankelijke, drempelluwe omgeving.

Wilt u meer weten over assistentiewoningen Arthur? 
Interesse in onze overige troeven, beschikbaarheden en prijzen. 
Vul onderstaand formulier in, bel ons of neem een kijkje op onze website.  
U vindt alle gegevens hieronder terug.

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Sint-Genesius-Rode