WZC De Zilvermolen 52 serviceflats te huur in 9052 Zwijnaarde

Heerweg-Zuid 126, 9052 Zwijnaarde
2-kamer flats te huur vanaf € 1.613/maand
  • Assistentiewoningen De Zilvermolen

Kan u nog zelfstandig wonen, maar hebt u liever hulp die dichtbij is? Dan is een assistentiewoning voor u. Onze assistentiewoningen zijn er zowel voor koppels als voor alleenstaanden. Onze assistentiewoningen zijn studio’s opgedeeld in twee delen: een ruime één- of tweepersoonsslaapkamer, en een woonruimte voorzien van een eigen afsluitbare badkamer met douche, toilet en lavabo, en een minikeuken met koelkast en kookplaten. Per assistentiewoning wordt er een tablet ter beschikking gesteld die de bewoner kan gebruiken tijdens zijn verblijf. Hiermee kan men tal van toepassingen uitvoeren:

  1. menu raadplegen
  2. hulp roepen
  3. deur opendoen
  4. telefoneren
  5. TV afstandsbediening
  6. op internet surfen

De woning wordt ongemeubeld ter beschikking gesteld met uitzondering van een flatscreen tv, een ingerichte keuken met koelkast en combi-microgolfoven, dampkap en kookfornuis, de verlichtingsarmaturen, de gordijnen en de tablet.

  • Wie kiest voor een assistentiewoning?

Bewoners van een assistentiewoning zijn in staat zelfstandig te wonen. Voor ondersteunende hulp zoals bij het wassen, kan de bewoner dienst doen op externe partners zoals thuishulp.

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Zwijnaarde