Assistentiewoningen Sparrenhof 29 serviceflats te huur in 9190 Stekene

Sparrenhofdreef 1 A-C-D, 9190 Stekene

Waarom zou ik willen wonen in Sparrenhof?

Een assistentiewoning, is dat iets voor mij of voor ons? Ben ik niet nog veel te jong? Is dat niet een soort rusthuis? Neen, wonen in een assistentiewoning is zelfstandig wonen. U neemt al uw beslissingen zelf en u wordt daarbij niet gecontroleerd in uw doen of laten. U wordt wel goed omkaderd om te kunnen terugvallen op alle mogelijke diensten die comfortabel ouder worden mogelijk maken in alle zelfstandigheid. 

Wat voor woningen bieden jullie aan?         

Kwalitatief wooncomfort en veiligheid zijn dé sleutelwoorden van Sparrenhof. De assistentiewoningen van Sparrenhof zijn gelegen in een rustige omgeving, maar toch goed bereikbaar met het openbaar vervoer en op wandelafstand van lokale handelszaken. De site bevat 29 erkende assistentiewoningen met ruime appartementen die voorzien zijn van alle gemakken.

De assistentiewoningen in Sparrenhof zijn één voor één erkend, conform de strenge wettelijke normen die opgelegd worden door de overheid. Zo kunt u gerust zijn van een kwalitatieve dienst- en zorgverlening en van een toegankelijke, drempelluwe omgeving. In de erkende assistentiewoningen van Sparrenhof krijgt u de mogelijkheid om levenslang te wonen, in alle vrijheid en met de juiste zorg en ondersteuning op het moment en voor de periode die u nodig heeft.

Wilt u meer weten over assistentiewoningen Sparrenhof? 
Interesse in onze overige troeven, beschikbaarheden en prijzen. 
Vul onderstaand formulier in, bel ons of neem een kijkje op onze website.  
U vindt alle gegevens hieronder terug.

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Stekene