Residentie Zilverblad 42 serviceflats te huur in 9860 Oosterzele

Groot Bewijk 19-29, 9860 Oosterzele
1-kamer flats te huur vanaf € 948/maand
2-kamer flats te huur vanaf € 1.075/maand
  • Residentie Zilverblad in Scheldewindeke (Oosterzele) is een plek waar senioren 'thuis' kunnen zijn.
  • Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een persoonlijke rondleiding.

In alle vrijheid genieten van het leven zoals u dat zelf wilt. Op een plek die aanvoelt als een échte thuis, in een prettige omgeving en met aangenaam gezelschap. Zonder de zorg voor een te groot geworden huis en tuin. Residentie Zilverblad stelt u het zorgwonen van morgen voor: véél comfort en privacy rondom een mooie groene parktuin. Omringd door vitale leeftijdsgenoten én met de gemoedsrust van een permanente assistentie en dienstverlening voor senioren.

  • Residentie Zilverblad is een geheel van 42 comfortabele 1- of 2-slaapkamer appartementen waar u volledig zelfstandig en in alle vrijheid woont, maar waar ook alle faciliteiten voor handen zijn om uw veiligheid, comfort en gemoedsrust te garanderen. Mooi gelegen in het groen en toch op wandelafstand van het dorpscentrum.
  • Onze troeven: veel privacy, lichtrijke en ruime flats, groene rust, modern comfort en alles dichtbij!
  • Erkende assistentiewoningen met een gerenommeerde zorgpartner, VZW Groep Sint-Franciscus, die een woonzorgcentrum uitbaat op dezelfde site als Residentie Zilverblad. Een zorgsysteem op maat met een woonassistent, 24/24 noodzorg, gemeenschappelijke ontmoetingsruimte, optionele poetsdiensten, levering van maaltijden, voorrangsregeling bij opname in het woonzorgcentrum, etc.
  • Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een persoonlijke rondleiding

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Oosterzele