Assistentiewoningen Heerlijkheid 34 serviceflats te huur in 9810 Nazareth

Steenweg 54, 9810 Nazareth

Waarom zou ik willen wonen in Heerlijkheid?

Een assistentiewoning, is dat iets voor mij of voor ons? Ben ik niet nog veel te jong? Is dat niet een soort rusthuis? Neen, wonen in een assistentiewoning is zelfstandig wonen. U neemt al uw beslissingen zelf en u wordt daarbij niet gecontroleerd in uw doen of laten. U wordt wel goed omkaderd om te kunnen terugvallen op alle mogelijke diensten die comfortabel ouder worden mogelijk maken in alle zelfstandigheid. 

Wat voor woningen bieden jullie aan?    

Het project Heerlijkheid in de prachtige Leiestreek van Eke-Nazareth omvat 34 assistentiewoningen. De stijlvolle appartementen hebben allemaal een privéterras van 1 tot 3 slaapkamers. Op het woonerf vindt u een gemeenschappelijke tuin met een wandelpad en zitbankjes. U kunt hier in alle rust genieten, toch is het centrum van Eke niet veraf en woont u vlak bij de supermarkt (Spar), apotheek, bakker, krantenwinkel, café, dokters, de kerk van Eke, openbaar vervoer, N60 en E17 en vlak bij dagcentrum De Parel...

... en dat midden in het groen. Perfect voor een ontspannen fiets- of wandeltochtje. Ook in de buitengang en in de tuinen rond het gebouw zijn heel wat mooie ontmoetingsplekken.

De assistentiewoningen in Heerlijkheid zijn één voor één erkend, conform de strenge wettelijke normen die opgelegd worden door de overheid. Zo kunt u gerust zijn van een kwalitatieve dienst- en zorgverlening en van een toegankelijke, drempelluwe omgeving. In de erkende assistentiewoningen van Heerlijkheid krijgt u de mogelijkheid om levenslang te wonen, in alle vrijheid.

Wilt u meer weten over assistentiewoningen Heerlijkheid? 
Interesse in onze overige troeven, beschikbaarheden en prijzen. 
Vul onderstaand formulier in, bel ons of neem een kijkje op onze website.  
U vindt alle gegevens hieronder terug.

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Nazareth