Brugse Vaart II 24 serviceflats te koop in 9030 Mariakerke

Brugsevaart 1, 9030 Mariakerke
1-kamer flats te koop vanaf € 211.000

Moderne assistentiewoningen aan de Brugse Vaart

Residentie Brugse Vaart II is een gloednieuwe residentie bestaande uit 24 hoogwaardig afgewerkte en lichtrijke assistentiewoningen, gelegen aan de Brugse Vaart in Mariakerke. Perfect bereikbaar via de R4 te Gent en vlakbij een gezellige woonbuurt, waar rust en natuur centraal staan. Beschikbaar vanaf zomer 2020.

De bewoonbare oppervlakte van de flats varieert tussen 76m² en 90m². Elke flat beschikt telkens over één of twee slaapkamers, een ruime badkamer met inloopdouche en een volledig ingerichte keuken met oven, koelkast, vaatwasmachine én voldoende kastruimte. Alle assistentiewoningen hebben bovendien een ruime berging en een eigen terras met zicht op water of groen. 

Services 

Residentie Brugse Vaart betekent niet alleen luxueus wonen, maar tevens genieten van heel wat ondersteunende diensten. De services worden verleend door de specialist in zorgverlening, namelijk Vulpia. En laat het ‘ontzorgen’ van bewoners en hun familie nu net onze topprioriteit zijn!  

Op de site van Brugse Vaart, vindt u naast de assistentiewoningen ook een woonzorgcentrum. Dat biedt natuurlijk een aantal voordelen, niet in het minst de continue nabijheid van het zorgpersoneel. Via een handig oproepsysteem kan u hen altijd oproepen in geval van nood. In het woonzorgcentrum wordt ook dagelijks vers gekookt en u bent natuurlijk welkom om mee aan te schuiven. Ook de activiteiten en de fitnessruimte van het woonzorgcentrum staan, indien gewenst, tot uw beschikking.  

Zin in net dat ietsje meer? Ook een bezoekje aan het kapsalon, de medische pedicure of een heerlijke massage zijn mogelijk. Gaat u graag even iets drinken? Geniet dan dagelijks in het Grand Café.  

Uiteraard is er ook uw persoonlijke woonassistente die met plezier voor u klaar staat.

Meer info?

0470/90.80.70

sense@brugsevaart-II.be

www.brugsevaart-II.be

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Mariakerke