Assistentiewoningen Hof van Rekkelinge 58 serviceflats te huur in 9800 Deinze

Donza Park 3, 9800 Deinze

Waarom zou ik willen wonen in Hof Van Rekkelinge ?

Een assistentiewoning, is dat iets voor mij of voor ons? Ben ik niet nog veel te jong?  Is dat niet een soort rusthuis? Neen, wonen in een assistentiewoning is zelfstandig wonen. U neemt al uw beslissingen zelf en u wordt daarbij niet gecontroleerd in uw doen of laten. U wordt wel goed omkaderd om te kunnen terugvallen op alle mogelijke diensten die comfortabel ouder worden mogelijk maken en dit in alle zelfstandigheid. U kan dus gerust zijn en ten volle verder uw eigen leven leiden. U investeert nu in de dag dat u zorg nodig hebt, maar met de zekerheid dat u zelfstandig kan blijven wonen.  Zo kan u het leven beleven volgens uw eigen wensen, smaken en voorkeuren. 

Wat voor woningen bieden jullie aan?         

Kwalitatief en hedendaags wooncomfort en veiligheid zijn dé sleutelwoorden. Het centrum van Deinze ligt op wandelafstand, het dienstencentrum van de gemeente over de deur en onze kleine gemeenschap is hartverwarmend.

Onze 58 erkende assistentiewoningen, met één of twee slaapkamers, zijn dan ook volledig aanpasbaar naar uw wensen, want u mag vrij de inrichting doen uiteraard.  Kiest u voor een terras, zicht op groen, een hoger gelegen flat en meer rust, compact of enorm groot, één of twee slaapkamers, zicht op het plein...  We hebben het allemaal. 

Elke assistentiewoning beschikt over een goed uitgeruste keuken, een praktisch ingerichte en veilige badkamer met inloopdouche, 1 of 2 slaapkamers (naar keuze) en een ruime woonkamer met veel lichtinval. Uiteraard zijn alle flats bereikbaar via een lift. Alle flats hebben een modern oproepsysteem, zijn rolstoeltoegankelijk en dus drempelloos. U kan ook steeds een autostaanplaats huren indien u dit wenst.  

Alle appartementen zijn gebouwd volgens de strenge voorschriften van de Vlaamse Overheid en ook onze dienstverlening is onderworpen aan zeer strenge voorschriften en controle door de Vlaamse Overheid. Zo kan u ook daarover gerust zijn. 

Wilt u meer weten over assistentiewoningen Hof Van Rekkelinge? 
Interesse in onze overige troeven, beschikbaarheden en prijzen. 
Vul onderstaand formulier in, bel ons of neem een kijkje op onze website.  
U vindt alle gegevens hieronder terug.

Onze klantendienst helpt u graag om te onderzoeken of u in aanmerking komt voor een huurpremie.

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Deinze