Seniorenresidentie Meulenberg Beveren 67 serviceflats te huur in 9120 Beveren-Waas

Oude Zandstraat 30 -34, 9120 Beveren-Waas
1-kamer flats te huur vanaf € 1.438/maand
2-kamer flats te huur vanaf € 1.619/maand

‘Seniorenresidentie Meulenberg Beveren vzw’ (voorheen: Residentie Molenberg)

De unieke ligging van seniorenresidentie Meulenberg biedt het beste van twee werelden: Pal in de gezellige drukte van centrum Beveren, maar toch erg kalm gelegen. Nog meer rust heerst er in onze tuin, waar het gezellig wandelen en vertoeven is.

De residentie ligt vlakbij de Grote Markt van Beveren, maar zodra u de oprit voorbij bent, zorgt de parkomgeving voor rust. Dankzij de kleinschaligheid is de sfeer familiaal. Er is respect voor uw zelfstandigheid en privacy. Het personeel is vriendelijk, gemotiveerd en staat steeds voor u klaar. Een nieuwe thuis waar u zich veilig voelt en tot rust kan komen, dat is voor ons uiterst belangrijk.

Het privaat, niet gesubsidieerd, initiatief beschikt over 67 appartementen en is door de Vlaamse overheid erkend als assistentiewoning.

Sinds 1 december 2019 is het beheer in handen van ‘Seniorenresidentie Meulenberg Beveren vzw’. Door niet langer deel uit te maken van een grotere groep is er meer voeling met de lokale overheid en bevolking, en kunnen plaatselijke handelaren ingeschakeld worden. Voor de residenten is dit aangenamer.

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Beveren-Waas