Sint-Lambertus' Buren Assistentiewoningen erkende assistentiewoningen te huur in Halen

Dorpsstraat 76
3545 Halen
Dagprijs 1-persoonsflat: 
Vanaf € 30,83 per dag
50.976683000000, 5.107232000000
Serviceflat(s) onmiddellijk beschikbaar! Neem contact op voor meer informatie.

Wordt uw huis stilaan te groot? Hecht u belang aan uw zelfstandigheid? Is het nog te vroeg voor u om de stap naar het woonzorgcentrum te zetten? Bent u op zoek naar een mooi en ruim verblijf in alle veiligheid en comfort met garantie op nabije zorg als die nodig is?Ontdek de prachtig gelegen en hedendaags uitgeruste assistentiewoningen van woonzorgcampus Sint-Lambertus’Buren. Gelegen in een groene  omgeving, op wandelafstand van de dorpskern van  Zelem.Ideaal om zelfstandig te wonen in een praktische woning met de mogelijkheid tot zorgondersteuning en hotelservice op maat.

Er zijn in totaal 30 assistentiewoningen onderverdeeld in verschillende types, van “Comfort” over “Superior” tot “Royale” in functie van  de grootte.  Alle  woningen  zijn mooi en ruim, en u kunt ze naar eigen smaak inrichten met uw eigen meubels. Elke assistentiewoning is voorzien van alle comfort. Een ruime woonkamer met open en ingerichte keuken, een eigen badkamer met toilet, douche en lavabo  en overgordijnen. Alle woningen zijn ingericht voor uw veiligheid en privacy.

De assistentiewoningen bevinden zich op dezelfde campus als het woonzorgcentrum, er is ruime  parkeergelegenheid en er zijn veel groene zones. Per verdiep is er een gemeenschappelijke ruimte  waar u medebewoners kunt ontmoeten.   U kunt ook gebruikmaken van de gemeenschappelijke ruimtes van het woonzorgcentrum, zoals de gezellige cafetaria. Alles is ingericht met kwalitatief en stijlvol meubilair en geeft een warme, huiselijke sfeer.

Er is 24 uur op 24 permanentie van een verpleegkundige uit ons eigen zorgteam, die bereikbaar is via het noodoproepsysteem en wij kunnen u ook zorg verlenen op maat. Hebt u op een bepaald ogenblik toch nood aan een tijdelijk of permanent verblijf in het woonzorgcentrum, dan geniet u voorrang. Voor een maximaal comfort kunt u een beroep doen op verschillende restaurant- en hotelformules. 

Elke dag bereidt onze chef-kok lekkere verse maaltijden in eigen keuken, daarbij wordt ook rekening gehouden met uw dieet. U kunt hiervan vrijblijvend gebruik maken wanneer u dat wenst of kiezen voor een van onze voordelige restaurantformules.U kunt bij ons ook naar de kapper, de pedicure, gymnastiek volgen in de kineruimte of gebruik maken van één van de diverse leefruimtes of de mooi aangelegde tuin. U en uw familie zijn natuurlijk ook altijd welkom in onze gezellige cafetaria.Wie dat wenst kan gratis deelnemen aan het ruime aanbod van activiteiten. Elke dag valt er iets anders te beleven. Elke dag is een nieuwe dag.

Aantal serviceflats (in complex): 
30
Erkende assistentiewoning door agentschap Zorg & Gezondheid: 
JA
Informatie over de flats: 
Volwaardige keuken
Telefoonaansluiting
Internetaansluiting
Huisdier toegelaten
Diensten: 
Eigen Traiteursdienst/keuken
Ontbijt, middag- en avondmaal mogelijk
Onthaalbrochure
Kapsalon / kapper ter plaatse
Lichaamsverzorging (manicure/pedicure,...tegen betaling)
Hulp in het huishouden (betalend)
Animatie
Toegankelijkheid: 
Invalide personen (rolstoeltoegankelijk)
Valide personen
Ligging / omgeving: 
Ligging binnen centrum
Rustige omgeving
Openbaar vervoer op wandelafstand
Park en/of tuin (meer dan enkel terras)
Infrastructuur: 
Gemeenschappelijke ruimte (TV/ontspanning)
Gemeenschappelijk terras
Cafetaria bezoekers
Parking bewoners (al dan niet extra te betalen)
Parking bezoekers
Deel deze pagina met anderen: 
Vraag vrijblijvend meer informatie aan Sint-Lambertus' Buren Assistentiewoningen: 

Andere serviceflats in de buurt ...

Onmiddellijk beschikbaar
1
3560 Meldert
  • Te huur
  • Te koop
8
Vanaf € 39,90 per dag
Vanaf € 39,90 per dag
Onmiddellijk beschikbaar
1
3290 DIEST
  • Te huur
0
Vanaf € 39,09 per dag
Vanaf € 39,09 per dag
Onmiddellijk beschikbaar
1
3560 LUMMEN
  • Te huur
1
Vanaf € 34,39 per dag
Vanaf € 34,39 per dag

Zoek een serviceflat op postcode

Zoek serviceflats te huur of serviceflats te koop