Assistentiewoningen Graethem 23 serviceflats te huur in 3840 Borgloon

Graethempoort 7A, 3840 Borgloon

Waarom zou ik willen wonen in Graethem?

Een assistentiewoning, is dat iets voor mij of voor ons? Ben ik niet nog veel te jong? Is dat niet een soort rusthuis? Neen, wonen in een assistentiewoning is zelfstandig wonen. U neemt al uw beslissingen zelf en u wordt daarbij niet gecontroleerd in uw doen of laten. U wordt wel goed omkaderd om te kunnen terugvallen op alle mogelijke diensten die comfortabel ouder worden mogelijk maken in alle zelfstandigheid. 

Wat voor woningen bieden jullie aan?         

Graethem beschikt over 23 erkende assistentiewoningen. Dit intergenerationeel woonproject ademt twee uiteenlopende woonsferen: assistentiewoningen enerzijds en parkvilla’s anderzijds en combineert het groene, landelijke karakter van de streek met het comfort van modern wonen.

U geniet hier van volledig ingerichte appartementen voorzien van alle comfort, een 24/24 oproepsysteem, een mooie rustige tuin en een uitstekende ligging vlak bij het centrum van Borgloon en naast het woonzorgcentrum.

De assistentiewoningen in Graethem zijn één voor één erkend, conform de strenge wettelijke normen die opgelegd worden door de overheid. Zo kunt u gerust zijn van een kwalitatieve dienst- en zorgverlening en van een toegankelijke, drempelluwe omgeving. In de erkende assistentiewoningen van Graethem krijgt u de mogelijkheid om levenslang te wonen, in alle vrijheid. Want door de bijzondere ligging geniet u hier volop van weidse uitzichten en woont u toch dicht bij het centrum van Borgloon.

Wilt u meer weten over assistentiewoningen Graethem? 
Interesse in onze overige troeven, beschikbaarheden en prijzen. 
Vul onderstaand formulier in, bel ons of neem een kijkje op onze website.  
U vindt alle gegevens hieronder terug.

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Borgloon