COOSTERVELD 20 serviceflats te huur in 3570 Alken

Pastoriestraat 1, 3570 Alken
1-kamer flats te huur vanaf € 831/maand
2-kamer flats te huur vanaf € 892/maand
  • NIEUWE ASSISTENTIEWONINGEN: COOSTERVELD te Alken

Coosterveld is een modern en luxueus gebouw met 20 erkende assistentiewoningen. Ideaal voor senioren die zelfstandig kunnen wonen, maar ook beroep willen doen op aanvullende thuiszorg. Je krijgt er dienstverlening op maat, en toch geniet je heel wat vrijheid met een eigen sleutel en brievenbus, een gezellige tuin die vrij toegankelijk is, vrij bezoek en eventueel zelfs een klein huisdier als compagnon! Coosterveld is rustig gelegen aan de visvijver van Terkoest bij Alken, op wandelafstand van een supermarkt, bakker, apotheker, bushalte, parochiecentrum en de kerk.

  • Erkende zorgpartner 

De zorgverstrekker is Begralim, een van de oudste erkende zorgpartners van België. Op meerdere locaties bieden zij vandaag een gevarieerd aanbod van ouderenvoorzieningen aan: van serviceflats en woon- en zorgcentra (rusthuizen) tot kleinschalig wonen. Het betreft hier recent gebouwde infrastructuur met een hoge comfortgraad.

  • Slimme investering 

Erkende assistentiewoningen zijn dé ideale investering voor de belegger. Zo kan de aankoop van of investering in een assistentiewoning gebeuren tegen een verlaagd btw-tarief van 12%. Dit zal jou al snel enkele duizenden euro’s opleveren. Een ideale vastgoedbelegging!

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Alken