La Radieuse Senior Resort 50 serviceflats te huur in 7850 Edingen

Clos des cerisiers 38, 7850 Edingen
1-kamer flats te huur vanaf € 1.512/maand
2-kamer flats te huur vanaf € 1.512/maand

La Radieuse Senior Resort biedt u een nieuwe manier van leven om uw dagen door te brengen in alle rust.

Of u nu alleen bent of in een relatie, wij bieden u de ideale oplossing wanneer uw bestaande huis niet langer geschikt is, als u zich niet langer veilig voelt of gewoon omringd wilt zijn.

U behoudt uw onafhankelijkheid en wij bieden u diensten die op uw behoeften zijn afgestemd.

Naast huisvesting zijn er veel gemeenschappelijke woonruimtes: een receptie, een lounge, een restaurant met terras, een eigen tuin met petanque, een wasruimte, een fitnessruimte en revalidatieruimte en een thuisbioscoop.

Elk appartement is uitgerust met een oproepsysteem dat 24/24, 7/7 in verbinding staat met de voorziene permanentie door de conciërge in het gebouw.

Alle appartementen van 55 tot 90 m2 genieten van veel lichtinval. Ze bestaan ​​uit een woonkamer, een keuken, een of twee slaapkamer (s) en een badkamer. De woonkamer en de slaapkamer bieden toegang tot een terras voor de accommodatie op de begane grond en een overdekt balkon voor de appartementen op de bovenste verdiepingen.

Het gebouw is voorzien om ook mensen met beperkte mobiliteit (PMR-normen) te kunnen huisvesten. Brede gangen en gemakkelijke

De tuin op basis van de 4 elementen van het leven (aarde, vuur, water en lucht) nodigt uit om te dagdromen en te wandelen over de paden die toegankelijk zijn voor mensen met beperkte mobiliteit.

Een mooi schaduwrijk terras aan de voorzijde van de woonkamer zal u toelaten om te ontspannen en te genieten van de mooie dagen.

La Radieuse Senior Resort  biedt een vriendelijke en rustgevende omgeving voor de bewoners, op slechts enkele minuten van het centrum van Edingen. U kunt uw zelfstandigheid behouden door in een veilige assistentiewoning te verblijven terwijl u geniet van de exclusieve diensten en voorzieningen van de residentie.

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Edingen