O.L.V. Van Troost 58 assistentiewoningen te huur in 2240 Zandhoven

Nazarethpad 107, 2240 Zandhoven
1-kamer flats te huur vanaf € 1.249/maand

Even voorstellen

O.L.V. Van Troost is één van de vijf woonzorgcampussen die behoort tot de Amate-groep. Wij bieden een warme, veilige en comfortabele omgeving aan zij die meer ondersteuning nodig hebben. Om onze missie 'wonen, leven en genieten ... zonder zorgen' te blijven waarborgen garanderen wij een comfortabele woonomgeving en kwaliteit van zorg en ondersteuning.

Ons woonzorgcentrum met assistentiewoningen is landelijk gelegen, nabij het centrum van Zandhoven. Een warme omgeving in een groen kader, voor wie wil vertoeven in een oase van rust.

Zelfstandig wonen in een veilige omgeving

Er is een oproepsysteem voorzien zodat u in geval van nood snel kan worden geholpen. Wij garanderen u dat uw privacy steeds gerespecteerd blijft. Bent u sociaal aangelegd? Dan kan u in de gemeenschappelijke ontmoetingsruimte steeds een praatje maken met de medebewoners.

De woonassistent is het aanspreekpunt voor al uw vragen. Deze medewerker wijst u de weg en ondersteunt u bij het regelen van aanvullende hulp (thuisverpleging, thuishulp,..) mocht u daar nood aan hebben. De woonassistent zorgt ook voor overbruggingszorg (hulp voor korte tijd) in crisissituaties. U kan in noodsituaties (val, onwel voelen,...) 24/24 hulp vragen via de drukknoppen van het oproepsysteem. Deze drukknoppen zijn aanwezig in iedere ruimte. Een verpleegkundige van het woonzorgcentrum komt bij een oproep zo snel mogelijk ter plaatse om hulp te geven

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Zandhoven