Assistentiewoningen Botanic 54 serviceflats te huur in 2870 Breendonk

Molenheide 58 – 60, 2870 Breendonk

Waarom zou ik willen wonen in Botanic?

Een assistentiewoning, is dat iets voor mij of voor ons? Ben ik niet nog veel te jong? Is dat niet een soort rusthuis? Neen, wonen in een assistentiewoning is zelfstandig wonen. U neemt al uw beslissingen zelf en u wordt daarbij niet gecontroleerd in uw doen of laten. U wordt wel goed omkaderd om te kunnen terugvallen op alle mogelijke diensten die comfortabel ouder worden mogelijk maken in alle zelfstandigheid. 

De mooiste fase van uw leven

Droomt u ervan om als actieve senior lang en zelfstandig in het groen te wonen? Dan biedt Botanic wellicht de oplossing. Nestel uzelf hier rond de zuid-gerichte binnentuin en ontdek deze erkende assistentiewoningen in Puurs, waar hoogstaande architectuur, een prachtige natuurlijke omgeving en assistentie op maat samenkomen. Botanic is een prachtig project met 54 erkende assistentiewoningen met 1 of 2 slaapkamers waar u comfortabel en veilig ouder kunt worden.

Niks moet nog en (bijna) alles mag hier.

Levenslang comfort

De assistentiewoningen in Botanic zijn één voor één erkend, conform de strenge wettelijke normen die opgelegd worden door de overheid. Zo kunt u gerust zijn van een kwalitatieve dienst- en zorgverlening en van een toegankelijke, drempelluwe omgeving. In de erkende assistentiewoningen van Botanic krijgt u de mogelijkheid om levenslang te wonen, in alle vrijheid.

In de gemeenschappelijke ruimte vindt u een uitgebreide keuken en aparte lokalen voor zorgdiensten of revalidatie. En ook de nabijheid van een Louis Delhaize op het gelijkvloers biedt extra gemak en comfort.

Wilt u meer weten over assistentiewoningen Botanic? 
Interesse in onze overige troeven, beschikbaarheden en prijzen. 
Vul onderstaand formulier in, bel ons of neem een kijkje op onze website.  
U vindt alle gegevens hieronder terug.

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Breendonk